nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuwe site met informatie over een uitvaart in Maastricht

10 december 2019


Vanaf vandaag kunnen Maastrichtenaren alle informatie rondom het thema uitvaart in Maastricht vinden op de nieuwe site: Uitvaart-Maastricht.nl. De site biedt informatie van palliatieve zorg, inspiratie voor rouwvervoer en de invulling van de plechtigheid, keuze van de locatie, tot informatie over rouw helemaal afgestemd op Maastricht.

In Maastricht is op het gebied van uitvaartenn heel wat te kiezen. Maastrichtenaren maken voor crematies gebruik van op dit moment 2 crematoria: crematorium Walpot te Eijsden en crematorium Schifferheide te Kerkrade.


Symbolische ‘eerste steen’ voor vernieuwd La Grande Suisse

Binnenkort komt daar een mogelijkheid bij! Het nieuwste crematorium in de regio is het crematorium in het hoofdgebouw van La Grande Suisse. In het hoofdgebouw wordt de crematiefaciliteit gerealiseerd. Als die is afgerond, kunnen er afscheidsdiensten plaatsvinden in La Grande Suisse. Naar verwachting zal het crematorium in 2020 in gebruik worden genomen. Daarnaast zijn er In Maastricht en de omliggende gemeenten tientallen begraafplaatsen te vinden. Het gaat om gemeentelijke begraafplaatsen en particuliere begraafplaatsen.

Naast informatie over de begraafplaatsen en het crematorium biedt de site ook informatie over tal van andere onderwerpen. Wat te doen als er weinig tot geen geld is voor een uitvaart? Hoe regel je (je eigen) uitvaart? Welke uitvaartlocaties zijn erin Maastricht? En wist u dat u de gehele uitvaart ook thuis kunt houden? Dat is niet alleen heel intiem, maar ook een stuk voordeliger!

De nieuwe site Uitvaart-Maastricht.nl is er voor mensen die zich willen oriënteren op hun eigen toekomstige uitvaart, maar ook voor mensen die plotseling een uitvaart moeten regelen voor een dierbare. Met behulp van de site kan men de juiste keuzes maken die helpen om een uitvaart samen te stellen naar eigen wens en smaak, Kortom wil je een uitvaart in Maastricht laten plaatsvinden? Dan kun je voor alle informatie terecht op www.uitvaart-maastricht.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >