nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuwe site met informatie over een uitvaart in Heerlen

4 december 2019


Vanaf vandaag kunnen alle inwoners van Heerlen alle informatie rondom het thema uitvaart in Heerlen vinden op de nieuwe site: Uitvaart Heerlen. De site biedt informatie van palliatieve zorg, inspiratie voor rouwvervoer en de invulling van de plechtigheid, keuze van de locatie, tot informatie over rouw.

In Heerlen is op het gebied van begraafplaatsen heel wat te kiezen omdat er veel verschillende begraafplaatsen zijn. Er zijn vier gemeentelijke begraafplaatsen waar nog nieuwe graven worden uitgegeven. Daarnaast zijn er een aantal oude begraafplaatsen waar alleen nog bijzettingen worden gedaan in bestaande graven. Het crematorium van Heerlen is gevestigd bij het Imstenraderbos in het prachtige glooiende Limburgse landschap. Het crematorium is eigendom van uitvaartorganisatie Yarden en beschikt ook over een uitvaartcentrum.


Het crematorium in Heerlen

Naast informatie over de begraafplaatsen en het crematorium biedt de site ook informatie over tal van andere onderwerpen. Wat te doen als er weinig tot geen geld is voor een uitvaart? Hoe regel je (je eigen) uitvaart? Welke uitvaartlocaties zijn erin Heerlen? En wist u dat u de gehele uitvaart ook thuis kunt houden? Dat is niet alleen heel intiem, maar ook een stuk voordeliger!

De nieuwe site Uitvaart-Heerlen.nl is er voor mensen die zich willen oriƫnteren op hun eigen toekomstige uitvaart, maar ook voor mensen die plotseling een uitvaart moeten regelen voor een dierbare. Met behulp van de site kan men de juiste keuzes maken die helpen om een uitvaart samen te stellen naar eigen wens en smaak.

Kortom wil je een uitvaart in Heerlen laten plaatsvinden? Dan kun je voor alle informatie terecht op https://uitvaart-heerlen.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >