nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuwe site met informatie over een uitvaart in Delft

11 november 2019


Vanaf vandaag kunnen Delftenaren alle informatie rondom het thema uitvaart in Delft vinden op de nieuwe site: www.uitvaart-delft.nl.
De site biedt informatie van palliatieve zorg, inspiratie voor rouwvervoer en de invulling van de plechtigheid, keuze van de locatie, tot informatie over rouw.

Er valt op het gebied van uitvaart in Delft heel veel te kiezen. Zo zijn maar liefst vier begraafplaatsen te vinden In Delft:begraafplaats Jaffa, begraafplaats en crematorium Iepenhof, Rooms Katholieke begraafplaats Kanaalweg en de Joodse begraafplaats. Naast deze begraafplaatsen bevindt zich in Delft ook de bekende grafkelder van de Koninklijke Familie. Sinds 2011 beschikt Delft over een eigen crematorium, gevestigd op begraafplaats Iepenhof.

Naast informatie over de begraafplaatsen en het crematorium biedt de site ook informatie over tal van andere onderwerpen. Wat te doen als er weinig tot geen geld is voor een uitvaart? Hoe regel je (je eigen) uitvaart? Welke uitvaartlocaties zijn erin Delft? En wist u dat u de hele uitvaart ook thuis kan houden?

De nieuwe site Uitvaart-Delft.nl is er voor mensen die zich willen oriƫnteren op hun eigen toekomstige uitvaart, maar ook voor mensen die plotseling een uitvaart moeten regelen voor een dierbare. Met behulp van de site kan men de juiste keuzes maken die helpen om een uitvaart samen te stellen naar eigen wens en smaak.

Kijk voor uitgebreide informatie over het thema uitvaart in Delft op www.uitvaart-delft.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >