nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuwe opzet DBVU, zelfde doel: zelfstandige ondernemers verenigen

27 juni 2022


Na de opstart van DBVU precies één jaar geleden, moet het bestuur constateren dat een lange adem nodig is om deze branchevereniging van de grond te krijgen en bestaansrecht te geven. Is er behoefte aan een dergelijke branchevereniging onder uitvaartondernemers? En zijn er mensen die zich belangeloos willen inzetten voor zo’n club? Het blijkt een lastige opdracht.

Tóch zijn wij van mening dat een branchevereniging voor zelfstandige uitvaartondernemingen wenselijk én noodzakelijk is! Wij zitten aan tafel met afgevaardigden van andere brancheverenigingen als het gaat om belangrijke wetswijzigingen, en praten mee tijdens de bijeenkomsten van de koepelorganisatie. Hierdoor krijgen de kleine tot middelgrote uitvaartondernemingen een stem!

DBVU wil deze functie graag blijven vervullen en wil haar leden tegen een lage contributie van € 25 per jaar vertegenwoordigen in de branche. Zo hopen wij dat meer zelfstandige uitvaartondernemers zich gehoord voelen en er behoefte is bij ons aan te sluiten! Hoe meer leden, hoe groter onze invloed.

Tevens is onze intentie om samen te werken met de huidige brancheverenigingen op het gebied van activiteiten. Wij hopen op die manier onze leden de mogelijkheid te bieden gezamenlijk georganiseerde lezingen en workshops bij te wonen.

Personeel in de uitvaartbranche is schaars, wij willen ons hard maken ook op dit gebied de samenwerking op te zoeken. Ons doel is per provincie een ‘database’ van ervaren medewerkers te creëren. Onze leden kunnen op deze manier tijdens pieken waar iedereen in de uitvaartbranche mee te maken heeft, in de database op zoek gaan naar extra tijdelijke medewerkers.

Kortom, DBVU kan voor de zelfstandige, kleine en middelgrote uitvaartondernemingen echt iets toevoegen en komt op voor hun belangen! Het bundelen van krachten maakt iedereen sterker.

Laten wij ons verenigen en een stem vormen in de media en bij de politiek als hier aanleiding toe is. Voor een minimaal bedrag hopen wij ook uw stem te mogen vertegenwoordigen en doen hierbij nogmaals een oproep bij ons aan te sluiten!

Meld u voor € 25 per jaar aan als lid via onderstaande link, of ga naar www.dbvu.nl

https://www.dbvu.nl/lid-worden

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >