nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuwe Nederlandse speler op het gebied van crematieovens (partner content)

16 maart 2022


Crematech is een nieuwe Nederlandse speler op het gebied van crematieovens. Wij ontwikkelen en produceren innovatieve crematieovens, elektrisch of op gas.
We zijn ontstaan uit Blaauw Products, een ovenbouw bedrijf met meer dan 45 jaar ervaring in hoge temperatuur ovens op gas en elektriciteit. Hierdoor hebben we veel kennis van oven ontwerp, energieverbruik en automatisering. Deze kennis passen wij toe in onze elektrische crematieovens. Met als doel om ze nog efficiƫnter en gebruiksvriendelijker te maken.

Crematech gelooft dat elektrisch cremeren de toekomst heeft. Maar ook crematieovens op waterstof of bio propaan hebben onze aandacht. En natuurlijk bouwen wij desgewenst ook een crematieoven op gas voor u. Maar dan wel een met een zeer laag energieverbruik en volledig geautomatiseerd. Aan u de keuze.

Voor onze projecten werken wij samen met een aantal partners die goed zijn in hun specifieke vakgebied. Zo levert MEA Techniek het filtersysteem voor onze crematieovens, zodat deze voldoen aan de geldende milieueisen. Dit filtersysteem kenmerkt zich door eenvoud en efficiency, waardoor de operationele kosten tot een minimum beperkt worden.
Benieuwd geworden naar ons verhaal en de crematieovens die wij maken? Kijk dan op www.crematech.nl of klik op de banner op deze site.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >