nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuwe Naam, Dezelfde Mensen: Ervaar het zelf bij Nova Funeral Cars

8 april 2024


Welkom bij Nova Funeral Cars, voorheen bekend als Budget Hearses. Als vooraanstaand leverancier van rouw- en overbrengauto’s hebben we een reis van groei doorgemaakt en hebben we ons gepositioneerd als betrouwbare speler. Onze naamswijziging weerspiegelt niet alleen deze groei, maar ook onze focus op kwaliteit en klanttevredenheid.

Bij Nova Funeral Cars begrijpen we dat elke aankoop een bijzondere gelegenheid is, een moment dat vraagt om zorgvuldigheid en aandacht. Onze snel wisselende selectie aan nieuwe en gebruikte rouwauto’s biedt niet alleen elegantie en comfort, maar ook een mogelijkheid om uw onderneming excellent te profileren. Van klassieke tot eigentijdse modellen, we bieden altijd een breed scala aan keuzes om aan uw specifieke wensen te voldoen.

Onze ervaren en persoonlijke benadering zorgt ervoor dat elke stap van het proces, van het kiezen van een voertuig, tot de uiteindelijke levering, naadloos verloopt. We begrijpen dat elke ondernemer en elk voertuig uniek is, en daarom staan we altijd klaar om u te begeleiden met de grootste aandacht en toewijding.

Kortom, bij Nova Funeral Cars draait het nog steeds om het leveren van een onvergetelijke ervaring die recht doet aan uw verwachtingen. Hoewel onze naam is veranderd, blijven we dezelfde toegewijde service bieden die u gewend bent vanaf onze vertrouwde showroom in Oss.

Bezoek onze nieuwe website snel! En schrijf u in voor onze voorraad updates.
www.novacars.eu


Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >