nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuwe maatwerk-formule in de uitvaartsector

5 oktober 2015


Sinds 1 oktober is Nederland een nieuwe uitvaartformule rijker: GoedkopeUitvaart.nl. Op deze interactieve website kan de klant een begrafenis of crematie geheel naar eigen inzicht samenstellen. Via een helder keuzemenu ziet de klant precies wat hij kiest en wat zijn keuze kost. Dat heeft twee grote voordelen: het is goedkoper en de uitvaart wordt nog meer persoonlijk maatwerk.

GoedkopeUitvaart.nl wil de klant maximale transparantie en keuzevrijheid bieden. Op dat principe is de site gebouwd: de klant houdt continu inzicht en overzicht. Alle belangrijke aspecten van de begrafenis of crematie komen aan bod: bespreking, verzorging, opbaring, ceremonie, koffiekamer, uitvaartkist, bloemen, aangifte, auto's, dragers, rouw- en bedankkaarten, graf of asbestemming. Elk element wordt in drie (prijs)varianten aangeboden. In de rechterkolom op de site houdt een rekenmodule de gemaakte kosten bij. Een eenmaal gemaakte keuze kan eenvoudig hersteld worden als de klant zich bedenkt of de kosten te hoog worden. Uiteraard is er altijd telefonische hulp beschikbaar als een klant twijfelt over een keuze of meer informatie wil.

Qua service en dienstverlening doet GoedkopeUitvaart.nl geen concessies: de organisatie werkt met professionele uitvaartverzorgers en staat garant voor een waardig afscheid, hoe dit ook door de klant wordt ingevuld. GoedkopeUitvaart.nl denkt dat deze wijze van aanbieding, door de transparantie en het inzicht in de kosten, prettiger is voor de klant. In de moeilijke en onzekere tijden van een overlijden van een nabestaande kan dit veel houvast bieden.

Meer informatie: GoedopeUitvaart.nl. Telefoon: 020-2103020 (24 uur per dag bereikbaar).

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >