nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuwe eigenaren Uitvaartcentrum Vianen

2 september 2019


Het uitvaartcentrum aan de Sparrendreef (voorheen Monuta) heeft sinds maandag 2 september jl. nieuwe eigenaren. Martin Hendericks en Désirée Huis in ’t Veld-Heinink hebben het pand overgenomen en het krijgt een andere naam; Uitvaarthuis Vianen.

Martin heeft al jaren een uitvaartonderneming gevestigd in de Vijfheerenlanden en Désirée is een van de collega’s die het vak bij Martin heeft geleerd. Martin: “De eerste oriënterende gesprekken met Monuta zijn al van ’n tijd terug. Door mijn ziekte is dit proces echter enige tijd stil komen te liggen. Toen duidelijk werd dat het weer goed ging en kantoor en familiekamer niet meer samen in De Hoeksteen gehuurd konden worden zijn we gaan nadenken over een nieuwe locatie voor kantoor en 24-uurs familiekamer.”

Multifunctionele locatie

Désirée: “Uiteindelijk kwam als logische locatie, naast de Algemene Begraafplaats, toen toch weer dit pand ter sprake. Met als voordeel alles in één pand beschikbaar; kantoor, ruimte voor condoleances en uitvaartdiensten, 24-uurs familiekamer en het zelf kunnen verzorgen van de catering. Maandag 2 september werd de koopovereenkomst bekrachtigd bij de notaris en was de formele sleuteloverdracht.”

24-uurs familiekamer weer beschikbaar

De 24-uurs familiekamer komt per direct weer terug, tijdens de verbouwingsweken in september gebruiken we hiervoor tijdelijk De Hoeksteen. Zodra de restyling aan de Sparrendreef gereed is komt de familiekamer ook daar. Iedereen is welkom, het maakt niet uit bij wie je verzekerd bent of door wie je de uitvaart laat regelen.

Het Uitvaarthuis is de komende tweeënhalf week gesloten.

Reageer op dit artikel

Reacties:


4 september 2019 om 16:58

Nico en Henny Verboom

Lieve Martin en Désirée, Nico en ik feliciteren jullie van harte met deze nieuwe stap in de uitvaart Vianen w.b. "Het Uitvaarthuis" .
Een gevoelig en bijzonder plekje in Vianen, waarin jullie zichtbaar aan wezig kunnen zijn om een arm om de schouders van veel verdrietige nabestaanden kunnen leggen!!!!🤝


Uw reactie op dit artikel

Landelijk meldpunt overlijden
088 - 848 82 27
De hele nacht, Direct een dienstdoende uitvaartondernemer aan de lijn