nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuwe eigenaar voor locaties in Veldhoven en Venray

17 augustus 2021

Het uitvaartcentrum van Yarden in Veldhoven en het uitvaartcentrum Goemans in Venray komen volledig in handen van Van der Stappen Uitvaartverzorging. De Brabantse uitvaartonderneming heeft hierover overeenstemming bereikt met coƶperatie DELA. Om goedkeuring te krijgen van de Autoriteit Consument & Markt voor de overname van Yarden moet DELA de uitvaartcentra afstoten. Samen met Yarden was Van der Stappen al eigenaar van beide uitvaartcentra.

De tijd

Met het afstoten van de uitvaartcentra in Veldhoven en Venray en zeven crematoria verspreid over het land, wordt voorkomen dat DELA in sommige gebieden in Nederland te groot wordt. DELA had er al rekening mee gehouden dat als zij Yarden wilde overnemen, er locaties afgestoten zouden moeten worden. DELA is blij dat ze de tijd krijgt om de verkoop te realiseren.

DELA locaties blijven

Voor inwoners van Veldhoven en Venray is er nu al duidelijkheid en verandert er weinig. Nabestaanden kunnen naast de uitvaartcentra van Van der Stappen en Goemans ook terecht op de DELA locaties. In Veldhoven is dat het uitvaartcentrum en crematorium De Hoge Bocht en in Venray uitvaartcentrum en crematorium Boschhuizen.

Dienstverlening gaat door

Behalve de twee uitvaartcentrum in Veldhoven en Venray verkoopt DELA de Yarden crematoria in Beuningen, Heerlen, Groningen, Schagen, Utrecht en Venlo-Blerick. In de regio Rotterdam stoot DELA haar eigen crematorium in Spijkenisse af. Tot de verkoop rond is gaat de dienstverlening op deze locaties gewoon door. Een onafhankelijke partij houdt toezicht, zodat de kwaliteit, prijs en service op hetzelfde niveau blijven.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE