nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuwe editie Vakblad Uitvaart over 2020 en de toekomst

2/2021 – verschijning 26 januari 2021

26 januari 2021

2020 was het jaar waarin we anders gingen samenwerken, kijken en troosten. Er kwam meer maatschappelijk begrip voor het belang van rouwverwerking. Branchegenoten blikken terug op het afgelopen jaar en verwachten dat verschillende veranderingen die - in het jaar van de grootste oversterfte sinds WOII - optraden, blijvend zullen zijn. Rouwcoach Marrit van Exel startte een petitie om rouwverlof in de wet geregeld te krijgen.

Adviesrol voor uitvaartondernemers bij het regelen van de digitale nalatenschap?

In het nieuwe nummer (verschijning 26 januari) tevens aandacht voor het vervolgonderzoek naar digitale nalatenschap. In hoeverre willen en kunnen uitvaartondernemers adviseren over het afscheid van de digitale ík’? Ook is er aandacht voor de toekomst van Yarden.
Verder een inspirerend achtergrondartikel over het omgaan met een mogelijke arbeidsongeschiktheid. Wat kan je als zzp-er regelen en hoe betaalbaar is dat?

Inhoud

Naast gebruikelijke rubrieken en columns van Ger Thonen en Pauline Baijer in het nieuwe nummer onder meer:
• Bestuursteam roept op tot versnelde vaccinatie
• De ontwikkelingen van de overbrengauto: ‘Een overbrengauto moet tegen een stootje kunnen’
• Stichting Komma laat ouders voortleven
• ‘Gouden Rouwboek’ biedt nabestaanden inspiratie
• ‘Een Sam voor jou’ vult lege armen
Voor de volledige inhoud: https://uitvaartmedia.com/vakbladuitvaart/

Vakblad Uitvaart – PE Punten

Vakblad Uitvaart, een uitgave van UitvaartMedia, is al 35 jaar hét onafhankelijke en toonaangevende vakblad voor uitvaartprofessionals. Het verschijnt 11 keer per jaar en geeft duiding aan trends en ontwikkelingen. Aangezien in Vakblad Uitvaart vrijwel alle competenties van het NaVU (Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg) aan bod komen heeft de NaVU PE-punten in categorie 1 toegekend: een jaarabonnement (11 nummers) is goed voor 11 punten (1 PE punt per editie), met een maximum van 15 punten per PE-periode van 3 jaar.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >