nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuwe editie Vakblad Uitvaart met starters over ‘een nieuw begin’

23 maart 2021

Nederlandse funeraire geschiedenis in het buitenland

Vooral de laatste jaren is het starten als zzp’er binnen de uitvaartbranche populair, het aantal blijft groeien. Wat drijft nieuwkomers? In het nieuwe nummer van Vakblad Uitvaart (verschijning 23 maart) vertellen vier starters over hun drijfveren en ervaringen. In deze editie ook aandacht voor de franchisenemers bij Yarden die te horen kregen dat de franchiseformule wordt afgebouwd. Hoe kijken zij aan tegen dit besluit en welke stappen gaan zij nemen?

Nederlandse funeraire geschiedenis in het buitenland

Funerair specialisten Leon Bok en René ten Dam reizen naar begraafplaatsen over de hele wereld om de funeraire geschiedenis en cultuur van Nederlanders die naar het buitenland zijn gegaan te bestuderen. Om zoveel mogelijk kennis samen te brengen, lanceerden ze een website: sharedcemeteries.net. In het nieuwe nummer van Vakblad Uitvaart leest u meer over hun zoektocht.

Inhoud

Verder naast de gebruikelijke rubrieken en columns van Nicoline Zemering en Pieter Koster in het nieuwe nummer onder meer:
Zelfregulering staat nog in de wacht
Drentse Bond stapt uit Nardus
Dag van de dragers
Impact coronacrisis op uitvaartbranche onderzocht
Groei crematoria zet door, ondanks bestaande overcapaciteit
Weekend van de Begraafplaats 2021 gaat definitief door
Het roer om met Vaarwel Asverstrooiingen

Voor de volledige inhoud: https://uitvaartmedia.com/vakbladuitvaart/

Vakblad Uitvaart – PE Punten

Vakblad Uitvaart, een uitgave van UitvaartMedia, is al 36 jaar hét onafhankelijke en toonaangevende vakblad voor uitvaartprofessionals. Het verschijnt 11 keer per jaar en geeft duiding aan trends en ontwikkelingen. Aangezien in Vakblad Uitvaart vrijwel alle competenties van het NaVU (Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg) aan bod komen heeft de NaVU PE-punten in categorie 1 toegekend: een jaarabonnement (11 nummers) is goed voor 11 punten (1 PE punt per editie), met een maximum van 15 punten per PE-periode van 3 jaar.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >