nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuwe directievoorzitter Monuta

Jeanine Helthuis (Fortis Bank Nederland) benoemd per 1 september 2009

22 juni 2009


Apeldoorn, 22 juni 2009

De Raad van Commissarissen van Monuta heeft per 1 september 2009 mevrouw Drs Jeanine Helthuis benoemd tot directievoorzitter van Monuta Holding N.V.
Jeanine Helthuis is op dit moment lid van de Raad van Bestuur van Fortis Bank Nederland.

Helthuis: ”Ik kijk met plezier terug op de ruim drie jaar die ik gewerkt heb voor Fortis Bank Nederland. De ervaringen die ik bij de bank en ook bij andere bedrijven heb opgedaan, komen samen in de nieuwe uitdaging als directievoorzitter bij Monuta. De combinatie van zakelijke en menselijke aspecten spreekt mij zeer aan.”

“Het is jammer dat Jeanine maar een betrekkelijk korte periode binnen Fortis Bank Nederland actief is geweest. Ik heb grote waardering voor haar bijdrage in de Raad van Bestuur evenals de resultaten die zij met name binnen Retail Banking bereikt heeft. Ik wens haar alle succes in haar nieuwe functie”, aldus Jan van Rutte, voorzitter Raad van Bestuur Fortis Nederland.

“Wij zijn zeer verheugd over de komst van Jeanine Helthuis als opvolger van Cors Hage. En zijn er van overtuigd dat zij met veel enthousiasme en inspiratie het stokje zal overnemen”, aldus Prof. Dr. L.F. van Muiswinkel, voorzitter Raad van Commissarissen van Monuta. “In de veertien jaar dat Cors Hage Monuta heeft geleid is Monuta flink uitgebreid. Het uitvaartbedrijf is mede door diverse overnames sterk gegroeid. Ook het verzekeringsbedrijf heeft, dankzij de strategische keuze voor het intermediaire kanaal, een enorme groei gerealiseerd. Ten slotte heeft Cors Hage maatschappelijke betrokkenheid bij Monuta op de kaart gezet. Wij wensen Jeanine Helthuis veel succes bij Monuta.”

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >