nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuwe directeur op Begraafplaats Rhijnhof

4 juli 2018

Per 18 juni 2018 is Nicoline Zemering de nieuwe directeur van Begraafplaats Rhijnhof in Leiden. Zij volgt Henk Kooreman op.

De nieuwe directeur reageert verheugd op haar nieuwe baan. Zij heeft een passie voor begraafplaatsen en vertelt enthousiast: “Ik weet uit ervaring wat een uitdagende en gevarieerde baan het is om een begraafplaats te beheren.

Het is een grote eer om op zo’n bijzondere plek als Rhijnhof te mogen werken. Het is een prachtig park voor nabestaanden, maar ook voor wandelaars en natuur- en cultuurliefhebbers. Een mooiere werkplek kun je je niet
wensen”.

Achtergrond

Nicoline Zemering (1958) is geen onbekende in de uitvaartbranche. Zij was eerder directeur van begraafplaats en crematorium Laurentius in Rotterdam en adviseerde diverse begraafplaatsen over allerlei aspecten van de
bedrijfsvoering. “Samen met het Rhijnhof-team zal ik mijn ervaring inzetten ten dienste van nabestaanden, uitvaartondernemers en bezoekers van het park”.

Kennismaken

De komende tijd zal Nicoline Zemering het park verkennen en zoveel mogelijk persoonlijk kennis maken met allen die zich bij Rhijnhof betrokken weten. “Juist op een begraafplaats is persoonlijk contact erg belangrijk. Ik verheug me erop om handen te schudden en gesprekken te voeren om zodoende Rhijnhof ook door de ogen van anderen te leren kennen”.

Kijk voor uitgebreide informatie over het thema uitvaart in Leiden op www.uitvaart-leiden.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >