nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuwe deelnemers voor 0800-STERFGEVAL

18 mei 2006

Het meldnummer voor overlijdensmeldingen 0800-STERFGEVAL is een landelijk samenwerkingsverband van uitvaartondernemingen. Families kunnen dit nummer bellen wanneer een dierbare overlijdt. Zij worden dan doorverbonden met een goede uitvaartonderneming in de buurt. Het bedrijf Uitvaart.Com, exploitant van het meldnummer, sluit hiertoe contracten met geselecteerde, kwalitatief hoogwaardige uitvaartondernemingen door het hele land. Daarmee is 0800-STERFGEVAL vergelijkbaar met een meldnummer als '112' alleen, maar dan voor overlijdensmeldingen.

Per 1 juni zal het meldnummer in de regio 071 worden gehuurd door Uitvaartverzorging Janson & Bolland. Per 1 juni zal het meldnummer in de regio 071 worden gehuurd door Uitvaartverzorging Janson & Bolland. Daarnaast breidt een bestaande huurder, Uitvaartdienstverlening BV, het aantal door haar gehuurde gebieden fors uit.

Uitvaartverzorging Janson & Bolland
Aan het Levendaal te Leiden is uitvaartverzorging Janson&Bolland gevestigd in een klassiek en warm uitvaartcentrum. De ruime, sfeervolle locatie, is centraal gesitueerd in het oude gedeelte van Leiden. Het uitvaartcentrum behoort aan de uitvaartonderneming van Léon Janson en Karel Bolland. De persoonlijke begeleiding van de nabestaanden staat centraal. Léon en Karel bogen op jarenlange ervaring in het vak van uitvaartleider/verzorger. Met dit eigen uitvaartcentrum is dan ook hun wens in vervulling gegaan. Uitvaartverzorging Janson & Bolland huren het meldnummer 0800-STERFGEVAL in het netnummergebied 071. Voor meer informatie, zie www.uitvaartcentrumlevendaal.nl.

Uitvaartdienstverlening BV
Uitvaartdienstverlening BV is de overkoepelende organisatie van uitvaartondernemer Johan Hoekman. Vanuit Uitvaartdienstverlening BV wordt via regionale uitvaartbedrijven uitvaartzorg geboden in geheel Zuid-West Nederland, met oog voor detail en een sterk persoonlijke begeleiding. Uitvaartdienstverlening BV huurde het nummer al in de regio's 0113 en 0118 met Uitvaartverzorging 'De Bevelanden' uit Goes en 0111 met Uitvaartverzorging 'Schouwen-Duiveland' uit Zierikzee, maar breidt dit uit met de regio's 0181 t.b.v. Maranatha Uitvaartverzorging te Spijkenisse, 0187 t.b.v. Uitvaartverzorging 'Schouwen-Duiveland, 0114, 0115 en 0117 t.b.v. Uitvaartverzorging 'Zeeuws-Vlaanderen'. Hierdoor wordt Uitvaartdienstverlening BV, na Yarden, de grootste participant binnen 0800-STERFGEVAL.
Voor meer informatie, zie www.uitvaartzorgcentrum.nl.


Uniek, landelijk samenwerkingsverband
Het totaal aantal bedrijven dat nu aangesloten is bij 0800-STERFGEVAL komt daarmee op 27. Van de 140 netnummergebieden zijn er nu 94 verhuurd. In de 46 niet-verhuurde gebieden worden de overlijdensmeldingen aangenomen door DELA.
Ondernemers die 0800-STERFGEVAL huren zijn dan ook bereikbaar via het nummer 088-UITVAART. Voor meer informatie over 0800-STERFGEVAL en 088-UITVAART, zie www.uitvaarttelefoon.nl

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >