nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuwe buitenaula in Gedenkpark Westerveld

Aula middenin veelzijdige natuur

28 juni 2018

Begraafplaats & Crematorium Westerveld (Duin en Kruidbergerweg 2-6, Driehuis) hoort bij de mooiste gedenkparken van Nederland. De natuur en diversiteit in het landschap maken het gedenkpark uniek. Daarom biedt Westerveld vanaf nu de mogelijkheid voor een plechtigheid in de natuur, in de nieuwe buitenaula.

Verbonden met de natuur

De buitenaula ligt in een duinpan, verscholen tussen bomen en middenin het groen. Behalve vogels is er niets dan stilte en rust. De bankjes voor familie en nabestaanden staan in een intieme cirkel rondom de kist. Met de aanwezige muziekinstallatie kan alle gewenste muziek worden verzorgd, maar ook live muziek behoort tot de mogelijkheden.


Bijzonder decor

“We ervaren steeds vaker dat mensen graag buiten zijn en meer de rust van de natuur opzoeken”, vertelt Carla Bosua, directeur van Westerveld. “Ons park leent zich natuurlijk perfect voor een openlucht plechtigheid. We zijn op zoek gegaan naar de mooiste plek voor de aula en zijn erg blij met het uiteindelijke resultaat: een intieme plek in een decor van groen. We hopen zo nog meer in de behoefte van mensen te voorzien.”

Aangezien het weer in Nederland nooit zeker is, zorgt Westerveld dat bij een plechtigheid in de buitenaula ook altijd een aula binnen beschikbaar is.

Over Begraafplaats & Crematorium Westerveld

Aan de voet van De Kennemerduinen in Driehuis ligt Begraafplaats & Crematorium Westerveld. Een oase van rust te midden van schitterende natuur. Als één van de eerste particuliere begraafplaatsen (1888) en het eerste crematorium van ons land (1913) biedt Westerveld grandeur en allure in combinatie met de modernste dienstverlening. De rijke historie, het heuvelachtige landschap en het weelderig groen maken Westerveld tot een heel bijzonder gedenkpark.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >