nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuwe bestuursleden Stichting Keurmerk Uitvaartzorg

4 juni 2015


Esther van Milligen

Tot het bestuur van Stichting Keurmerk Uitvaartzorg zijn twee nieuwe bestuursleden toegetreden. Mijndert Rebel van Rebel's Begrafenisonderneming en Esther van Milligen, werkzaam als manager klanttevredenheid bij Monuta.

Mijndert zet zijn financiële expertise in als penningmeester van het bestuur en Esther zal als SKU-bestuurslid onder meer plaatsnemen in de stuurgroep van het Nationaal Vakexamen (NaVU). Het bestuur van de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg ziet de persoonlijke kwaliteiten van beiden als welkome versterking.

Esther van Milligen is sinds 1990 werkzaam bij Monuta. Als manager klanttevredenheid coördineert zij het Keurmerk Klantgericht Verzekeren en het Keurmerk Uitvaartzorg binnen Monuta. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor klanttevredenheidsonderzoeken en klachtafhandeling voor zowel uitvaart als verzekeringen. “Ik vind het erg belangrijk dat mensen, die één van de meest emotionele gebeurtenissen van hun leven meemaken, zich geen zorgen hoeven te maken over de kwaliteit van dienstverlening”, aldus Van Milligen.


Mijndert Rebel

Mijndert Rebel is de 8ste generatie die werkzaam is in familiebedrijf Rebel's Begrafenisonderneming, opgericht in 1815. Begonnen als chauffeur/drager tijdens zijn studies en sinds 2005 werkzaam als uitvaartleider. Mijndert leidt nu enkele jaren het bedrijf. “Het Keurmerk geeft nabestaanden de zekerheid dat de zakelijke kanten van een uitvaart goed geregeld zijn”, aldus Rebel. “Daarom vind ik het Keurmerk voor ieder uitvaartbedrijf een must.”

Het bestuur van het Keurmerk Uitvaartzorg bestaat nu uit:
De heer M. de Gee (voorzitter)
De heer M.G.H. Rebel (penningmeester)
De heer T. Claassen (bestuurslid)
Mevrouw E. Kooistra (bestuurslid)
De heer A. Meij (bestuurslid)
Mevrouw E. van Milligen (bestuurslid)

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >