nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuwe adverteerders Uitvaart-Alkmaar.nl: Salam Terakhir en Bloembinderij Alfra

3 maart 2015

Bloembinderij Alfra

Sindskort is er een nieuwe site die helemaal gewijd is aan een uitvaart in of rond Alkmaar: Uitvaart-Alkmaar.nl. Vandaag presenteren 2 nieuwe bedrijven zich op de site: Salam Terakhir uitvaartverzorging en Bloembinderij Alfra. Deze twee Alkmaarse bedrijven kunnen u helpen met een uitvaart naar wens in Alkmaar.

Bloembinderij Alfra

In onze webshop ziet u een overzicht van verschillende rouwarrangementen. Alle rouwarrangementen worden door ons zelf gemaakt. De rouwarrangementen zijn leverbaar in verschillende afmetingen en vormen. In verband met het seizoenaanbod kunnen arrangementen afwijken van de foto.De rouwarrangementen bezorgen wij in Alkmaar en omstreken door onze eigen bezorgdienst. Tijden etc kan in overleg worden besproken. Denk bij een bestelling er altijd even aan om a.u.b. de aanvangstijd van de condoleance of dienst te vermelden, zodat wij uw bestelling op tijd kunnen afleveren!

Contact

Bezoekadres:
Europaboulevard 346
1825SV Alkmaar

Postadres:
Europaboulevard 346
1825SV Alkmaar

E-mail: info@alfrabloemen.nl
Web: www.alfrabloemen.nl
Telefoon: 072-5613280
Mobiel: 06-53995641

Salam Terakhir (Laatste Groet) Uitvaartverzorging

Als uw dierbare is overleden komt er veel op u af. In een verdrietige periode moet u binnen een kort tijdsbestek beslissingen nemen en keuzes maken om de uitvaart te regelen. Salam Terakhir (de laatste groet) begeleidt u hierbij en neemt daar rustig de tijd voor. Samen met u geven wij vorm aan de afscheidsceremonie, die het leven weerspiegelt van uw dierbare. Hierbij houden wij rekening met uw wensen en uw budget.

Salam Terakhir is gespecialiseerd in Indische uitvaarten

Salam Terakhir is gespecialiseerd in Indische uitvaarten

Onze uitvaartbegeleiders hebben allemaal hun ‘roots’ in het voormalig Nederlands-Indië. Zij kennen de geschiedenis, cultuur, tradities en gebruiken. Door onze Indische achtergrond begrijpen wij waar u behoefte aan heeft. Wij merken dat Indische families het prettig vinden dat zij in de moeilijke en verdrietige periode rondom het overlijden van een dierbare worden begeleid door iemand die ook de Indische ‘adat’ meedraagt.


Indische sfeer

Met specifieke Indische gebruiken krijgt de uitvaart een Indische sfeer. Bijvoorbeeld door na de afscheidsceremonie een Selamatan te houden. Tijdens deze samenkomst wordt een gezamenlijke maaltijd genuttigd, waarbij het eerste bord bij de foto van de overledene wordt geplaatst. Familie en vrienden kunnen zelf voor het eten zorgen of wij kunnen in overleg met u een locatie zoeken en voor catering zorgen.


Ook de kist kan bijdragen aan de Indische sfeer. Naast traditionele houten kisten leveren wij ook kisten van bamboe, bananenbladeren of wilde ananasbladen, die fair trade worden geproduceerd in o.a. Indonesië. Met uw keuze voor een van deze kisten, helpt u de lokale bevolking.

Voor meer vrijblijvend informatie kunt u ons altijd bellen, mailen ook kunt u onze website bezoeken.

Salam Terakhir 7 dagen 24 uur bereikbaar op 06-15006305 of www.salamterakhir.nl

Contact

Bezoekadres:
Koggewaard 207
1824GZ Alkmaar

Postadres:
Koggewaard 207
1824GZ Alkmaar

E-mail: Info@salamterakhir.nl
Web: www.salamterakhir.nl
Telefoon: 072-5611895
Mobiel: 06-15006305

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >