nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuwe adverteerder: Boedelruimingen en Bezemschoon opleveren

1 juni 2009


Indien u een woning gaat verlaten of deze leeg moet opleveren, dan kunnen wij u daarbij van dienst zijn. Wij halen het huis voor u leeg en leveren het bezemschoon op. Bezemschoon opleveren doen wij volgens de richtlijnen van de woningbouwverenigingen.

Bij een pand dat verkocht gaat worden, leveren wij op naar wens van de verkopende partij. Dit kan inhouden: verwijderen van vloerbedekking, zijl, gordijnrails, planken, leeghalen van zolders, bergingen en garages.

Boedelruimingen en bezemschoon opleveren doen wij gratis indien de waarde van de vrijgekomen spullen de kosten die wij moeten maken dekken. Als dit niet het geval mocht zijn vragen wij een vergoeding hiervoor, die u samen met ons vooraf bespreekt. Wij werken voor particulieren, makelaars, vastgoedbeheer en woningbouwverenigingen.

Om een afspraak te maken kunt u vrijblijvend bellen 023-5402565 of mobiel 0642114031. U kunt ook een e-mail sturen naar info@boedelruiming-haarlemmermeer.nl. Voor meer informatie, zie ook www.boedelruiming-haarlemmermeer.nl

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >