nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw uitvaartcentrum voor Monuta Innemee

Hooikade wordt verruild voor begraafplaats Oud Eik en Duinen

18 mei 2005


Op woensdag 18 mei opende wethouder Smits van de gemeente Den Haag het nieuwe multifunctionele uitvaartcentrum van Monuta Innemee. Het pand aan de Hooikade behoort hiermee definitief tot de verleden tijd. Uitvaartzorg en –verzekeringen krijgen een plek op begraafplaats Oud Eik en Duinen.

Het nieuwe uitvaartcentrum van Monuta Innemee staat aan de rand van begraafplaats Oud Eik en Duinen. Vanwege de ruime hoeveelheid hout in het ontwerp past het pand prima in de omgeving en correspondeert het met de vele bomen en natuur. Wethouder Smits hierover: “ Het pand heeft een prachtige architectuur en is een pareltje op Oud Eik en Duinen.”

De rijke historie van Oud Eik en Duinen is tot op de dag van vandaag terug te vinden in tal van monumentale gedenktekens. Toch heeft door de eeuwen heen deze bijzondere begraafplaats gelijke tred gehouden met de vooruitgang die zich op menig terrein afspeelde, zodat Oud Eik en Duinen zich qua voorzieningen en toegankelijkheid kan meten met elke moderne begraafplaats.

Het nieuwe rolstoelvriendelijke uitvaartcentrum beschikt over vele faciliteiten. Een aantal rouwkamers beschikt over een 24-uurs toegang, waardoor nabestaanden op elk moment van de dag afscheid kunnen nemen van hun dierbare. Voor Monuta Innemee zijn waarden, normen, tradities en een hoge kwaliteit erg belangrijk. Dit is terug te vinden in de vele mogelijkheden van het uitvaartcentrum.

Donderdag 19 mei tussen 11.00 en 16.00 uur is de eerste gelegenheid voor geïnteresseerden om het nieuwe uitvaartcentrum te bekijken. Natuurlijk is het ook mogelijk op een later moment een bezoek te brengen. Voor een afspraak kan gebeld worden met (070) 306 54 54.

Monuta Innemee maakt deel uit van Monuta Uitvaartzorg en –verzekeringen (sinds 1923), aanbieder van een geïntegreerd en samenhangend scala van producten en diensten op de einde-levenmarkt. Daarbij voorziet zij, vanuit 130 vestigingen in heel Nederland, in de vervulling van ieders persoonlijke wens rondom het levenseinde.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >