nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw uitvaartcentrum in Stein

‘Pegasus Uitvaartzorg’ opent op 29 maart haar nieuwe locatie

11 maart 2015


Op 29 maart aanstaande opent ‘Pegasus Uitvaarzorg’ officieel haar nieuwe uitvaartcentrum aan de Smeetsstraat 46 in Stein. De Zuid-Limburgse uitvaartonderneming stelt een ieder daarbij in de gelegenheid het nieuwe pand te komen bekijken en kennis te maken met het betrokken team achter Pegasus Uitvaartzorg.

Pegasus Uitvaartzorg is al sinds 2003 gevestigd in Meerssen. Het pand in het nabijgelegen Urmond werd enkele jaren daarna betrokken. Met de uitbreiding van diensten die de uitvaartonderneming voorstaat, is het pand in Urmond gesloten en het
uitvaartcentrum in Stein recentelijk in gebruik genomen. De officiële opening is op 29 maart tussen één en vier uur ’s middags met een drankje en een hapje. En ieder kan een exemplaar van het boek ‘Feestdagen en Rouw’ mee naar huis nemen.

Ruim en modern

Het nieuwe pand kent een ruime en weidse indeling, en is licht en warm van opzet. Het uitvaartcentrum beschikt over drie grote, unieke rouwkamers waar alle moderne faciliteiten voor handen zijn om, in intieme kring of in een groter verband, overledenen te bezoeken. Er zijn bovendien diverse mogelijkheden om, voorafgaand aan de begrafenis of crematie, in de aula een persoonlijke afscheidsdienst te organiseren. Ook voor herdenkingsdiensten is deze ruimte uitermate geschikt.

Pegasus Uitvaartzorg werd in 2003 opgericht door Alfred Gilissen en Ed Roumen. Dankzij constante vakkennis en ruimschootse ervaring in de uitvaartbranche wisten zij ‘Pegasus Uitvaartzorg’ op te bouwen tot een uitvaartonderneming waar de wensen van nabestaanden voortdurend centraal staan en blijven staan. Een betrokken uitvaartonderneming die staat voor een goede, passende en betaalbare uitvaart.


Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >