nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw uitvaartcentrum: ‘Huys van Herinnering’ in Wassenaar

22 augustus 2011


FotoKop

Op vrijdag 19 augustus is het nieuwe uitvaartcentrum met de naam ‘Huys van Herinnering’ officieel geopend door Drs. J. Th. Hoekema, Burgemeester van Wassenaar.

Na ruim 21 jaar ervaring in de uitvaartbranche, maakten Edward Kardol en Richard Jongejan in januari 2011 de start met Omen uitvaartzorg en openen zij nu ook een nieuw, uniek en waardig uitvaartcentrum voor Wassenaar en de omliggende gemeenten zoals Voorschoten, Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.

Een ideale locatie waar ze voortbouwen op een rijke traditie in persoonlijke aandacht en contact.
Het nieuwe uitvaartcentrum is een open en transparant gebouw met een interieur dat warmte en sfeer uitstraalt, beschikt over moderne faciliteiten om een leven waardig te kunnen afsluiten. Een uitvaartcentrum waarin tradities, normen en waarden gerespecteerd worden, waar ruimte is voor emotie en afscheid nemen. Een gebouw om overledenen te herinneren.

Het ‘Huys van Herinnering’ heeft een ruime entree met ontvangstruimte (tevens toegankelijk voor mindervaliden), een mulitifunctionele ruimte voor het afscheid nemen, afscheidsbijeenkomsten met geluid, muziek en beeld en voor het verzorgen van condoleances. Ook is er een informatiepunt voor uitvaartverzekeringen en deposito’s, gedenktekens, sierurnen, sieraden, kisten etc. én een appartement met een 24 uurs toegankelijkheid voor intensief afscheid nemen. Verder zijn twee kamers beschikbaar om te logeren, een keuken, toilet, douche en een groot terras. Alle voorzieningen onder één dak aan de Oostdorperweg 151 in Wassenaar.


Op zaterdag 27 augustus a.s. bent u van harte welkom tussen 11 en 16 uur om het ‘Huys van Herinnering’ te bewonderen tijdens het ‘Open Huys’ welke georganiseerd wordt door Omen Uitvaartzorg:
Oostdorperweg 151
2242 NJ Wassenaar.
070 – 5146100
info@omen-uitvaartzorg.nl

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >