nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw recordomzet Monuta Verzekeringen

8 juli 2008

De Olympische Spelen starten over drie weken. Monuta breekt echter nu al alle records. Het eerste halfjaar was het meest succesvolle ooit. Met de maand juni als voorlopige hoogtepunt.

In de eerste zes maanden was de bruto omzet 308 miljoen euro. Dit is ruim 36% meer dan in 2007. Een vergelijking met 2006 is nog opmerkelijker. Dankzij de inspanning van zowel ATP-ers als volmachten is de halfjaarproductie nu al hoger dan in totaal in 2006. De bruto productie in juni van dit jaar is bijna 60 miljoen. Dit kan een persoonlijk record genoemd worden.

Monuta is overtuigd van de waarde van de adviesfunctie van het intermediair op het gebied van uitvaartverzekeringen. De ervaring leert dat een tussenpersoon, die met een cliënt in gesprek komt over dit onderwerp de basis legt voor een zeer goede vertrouwensrelatie met de cliënt.

Monuta gelooft in de toekomst van het intermediair en ondersteunt meer dan 3.000 met haar samenwerkende tussenpersonen op marketing en andere terreinen. Directeur Cors Hage: “Het is goed om te zien dat deze groei niet bij enkele kantoren vandaan komt. De groei komt echt uit de breedte. We zijn zeer blij met de kwalitatief hoogwaardige productie die volmachten en intermediair bij ons onderbrengen.”

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >