nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw opleidingsinstituut LUX voor bij- en nascholingen

6 november 2014

De uitvaartsector vraagt om mensen met een open blik, zich bewust van de verantwoordelijkheden van het vak. Goed geschoolde uitvaartbegeleiders zorgen voor tevreden opdrachtgevers, een goede pr en zijn ambassadeur van het bedrijf.

Vanaf 2015 kun je jezelf en je medewerkers laten bijscholen bij het Landelijk Uitvaart eXpertisecentrum. LUX is het opleidingsinstituut voor de uitvaartprofessional die op zoek is naar kennis, inspiratie, motivatie, inzicht. Wij hebben een sterke missie: We willen de werkers in de uitvaartsector helpen groeien als professional, als bedrijf. We helpen de kwaliteit van de dienstverlening, gericht op de opdrachtgever van vandaag, te verhogen. Dat doen we middels een breed, compleet trainingsaanbod. De (lerende) uitvaart-expert is in staat tot meebewegen met de directe opdrachtgever, de toeleveranciers, de ontwikkelingen in het vak en de maatschappij.

Wij van LUX geloven in het belang van persoonlijke ontwikkeling en levenslang leren. En wij geloven in groei als mens, als professional en als bedrijf. We zetten graag het licht op talenten en kwaliteiten binnen de uitvaartsector, waar zwart en grijs nog altijd de boventoon voeren. LUX is niet voor niets de eenheid van lichtsterkte!

Overtuigd als we zijn van het belang van goede educatie, hebben wij ervoor gezorgd dat ons scholingsaanbod uitnodigend en uitdagend, actueel en kwalitatief hoogwaardig is.
Jaarlijks vormen zo’n 20 scholingen het aanbod voor open inschrijving. In 20145 op twee locaties in Nederland te volgen.

Ons scholingsaanbod is uitgewerkt in 4 lijnen:
- vakmanschap
- persoonlijke ontwikkeling
- communicatieve ontwikkeling
- ondernemerschap

Voor grotere ondernemingen bieden we in-house trainingen, maatwerk en advies. Zie de site voor: de mensen achter LUX. Het aanbod en meer informatie is te vinden op www.lux-centrum.nl We zijn bereikbaar op telefoonnummer 0578-641080 en per mail: info@lux-centrum.nl

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >