Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Nieuw op Uitvaartbranche.nl: LOOP Biotech

Uitvinders van 's werelds eerste paddenstoelkist die de natuur verrijkt

donderdag 28 maart 2024

Ben je klaar voor een nieuwe kijk op het leven na de dood? Wij zijn Loop Biotech, een snelgroeiende Nederlandse scale-up die paddenstoel-uitvaartkisten, urnen en baren produceert die de natuur verrijken. Geïnspireerd door de natuurlijke recycling kracht van mycelium (het wortelnetwerk van paddenstoelen), ontdekt tijdens onderzoek aan de Technische Universiteit Delft, hebben we een oplossing gecreëerd om onze laatste voetafdruk te veranderen. Onze producten worden in slechts 7 dagen gegroeid van paddenstoelen en upcycled hennepvezels. Het resultaat is een nieuwe generatie producten die natuurlijk, lokaal en biologisch afbreekbaar zijn, en bijdragen aan een betere biodiversiteit.

Onze missie om de natuur te verrijken heeft wereldwijd de aandacht getrokken. Al meer dan 1.000 levens zijn herdacht en teruggegeven aan de Nederlandse natuur. We zijn strategische partnerschappen aangegaan met grote uitvaartondernemingen en kleine uitvaartondernemers en hebben meer dan € 2,5 miljoen aan financiering opgehaald om onze duurzame impact te vergroten. Onze producten zijn geschikt voor (natuur) begraven en cremeren.

We zijn vastberaden om jullie ervaringen met onze producten zo soepel mogelijk te laten verlopen en zullen daarom altijd contact opnemen voor, tijdens en na de levering van onze producten. We zijn bereikbaar op +31621361671 of je kunt ons mailen naar info@loop-biotech.com. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat duurzaamheid de nieuwe standaard wordt. Sluit je aan bij onze missie om de natuur te verrijken en ervoor te zorgen dat we weer onderdeel worden van de kringloop van het leven.

Let's Close The Loop!

Contactgegevens

Bezoek- en postadres:
Vulcanusweg 279
2624AV Delft

E-mail: info@loop-biotech.com
Website: https://loop-biotech.com

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder