nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw op Uitvaartbranche.nl: Funeral Assist

Vertrouwd Samenwerken

9 maart 2022

Samenwerken aan een goed afscheid

Funeral Assist is een netwerk van gerenommeerde (familie)bedrijven in heel Nederland. Uitvaartondernemers hebben soms een extra paar handen nodig, dat biedt Funeral Assist. Alle diensten die wij verlenen staan in het teken van het ondersteunen van uitvaartondernemers. Wij bieden structurele oplossingen voor problemen in capaciteit en organisatie, maar ook ontzorgen wij in drukke perioden of tijdens vakanties. Voor verzorgen, overbrengen en opbaren en extra assistentie kunnen wij worden ingeschakeld. Uitvaartvervoer en facilitaire diensten, wij hebben het allemaal in huis.

Samenwerken aan een goed afscheid

Om nabestaanden een zo dierbaar en mooi mogelijk afscheid van de overledene te geven wil je als uitvaartondernemer volledig kunnen vertrouwen op je samenwerkingspartner. Funeral Assist bestaat uit betrouwbare aanbieders van facilitaire diensten en vervoerders, die de mooie en moeilijke kanten van het uitvaartvak kennen. Als geen ander weten wij hoe belangrijk het is om in deze onvoorspelbare branche een partner te hebben, met wie je vertrouwd kunt samenwerken.


De diensten

Postmortale Zorg; onze zorgteams staan 24 uur per dag klaar om uitvaartbegeleiders te ondersteunen bij de laatste zorg aan de overledene. Naast basisverzorging, het wassen en kleden, bieden wij ook aanvullende zorg.
Overbrengen; Funeral Assist ondersteunt uitvaartondernemingen bij het overbrengen van de overledene. Wij vervoeren de overledene per brancard of in een uitvaartkist. Landelijk of internationaal verzorgen wij de overbrenging, indien gewenst met rouwauto. Daarnaast kunnen wij op de dag van de uitvaart het staatsievervoer verzorgen.
Opbaarmogelijkheden; In heel Nederland beschikt Funeral Assist over uitvaartcentra waar overledenen kunnen worden opgebaard. Wij zijn voorzien van alle materialen die nodig zijn. Daarnaast kunnen wij alle middelen leveren voor thuisopbaringen.
Uitvaartkisten; Funeral Assist heeft vele soorten kisten op voorraad en staat in voor een snelle levering.
Verhuur opbaarmaterialen; Van koeling tot kamerscherm, Funeral Assist kan alle materialen leveren voor een optimale opbaring.
Uitvaartpersoneel; Wij versterken ondernemingen met extern uitvaartpersoneel. Wij bieden menskracht op tijdelijke of structurele basis aan.
Administratieve handelingen; Wij kunnen administratieve taken uit handen nemen, zoals aangifte van overlijden, verzorgen van aanvragen voor vervroeging of uitstel van de uitvaart en afhandeling van de wettelijke documenten.
Afscheidslocaties; Funeral Assist beschikt over een groot aantal eigen locaties waar iedere uitvaartondernemer welkom is. Onze afscheidsruimtes zijn eigentijds en smaakvol ingericht, uitgerust met alle benodigde faciliteiten en voorzien van een koel- en verzorgingsruimte.
Staatsievervoer; Waardig en respectvol verzorgen de chauffeurs van Funeral Assist het staatsievervoer op de dag van de uitvaart. Het wagenpark omvat vele soorten en kleuren rouwauto’s en (verlengde) volgwagens, al dan niet duurzaam of elektrisch. Ook bijzondere vormen van rouwvervoer zijn mogelijk, bijvoorbeeld met bus, kinderrouwauto, rouwmini, oldtimer of loopkoets.


Contactgegevens

Bezoek- en postadres:
Marconistraat 80
2809PE Gouda

E-mail: info@funeralassist.nl
Website: https://funeralassist.nl
Telefoon: 0182 515 316


Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >