nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw op Uitvaart-Utrecht.nl: Nabij Uitvaarten

22 januari 2016


Op eigen wijze afscheid nemen van uw geliefde, dat is waar Nabij Uitvaarten uit Utrecht voor staat. Het is een ingrijpende gebeurtenis, waar met rust, liefde en zorg aandacht aan mag worden gegeven. Maar het is vooral belangrijk dat een afscheidsbijeenkomst herkenning oproept en dat mensen getroost worden, passend bij de overledene en nabestaanden.

Ik ondersteun u en zorg dat er ruimte is om afscheid te kunnen nemen van uw geliefde. Dat doe ik natuurlijk door de praktische zorg uit handen te nemen maar ook door u te begeleiden in het vinden van vormen van afscheid nemen. Samen zoeken we naar rituelen die passend zijn. Ook kan ik helpen met het schrijven van een in memoriam.

Wilt u meer weten over welke diensten Nabij Uitvaarten nog meer te bieden heeft, kijk dan op mijn website.
Wilt u eens praten over uw wensen en de mogelijkheden, dan kunt u contact met mij opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

Contact

Contact

Bezoek- en postadres:
Hoogravenseweg 116
3523TP Utrecht

E-mail: marion@nabijuitvaarten.nl
Web: http://www.nabijuitvaarten.nl
Telefoon: 030-2270392

Reageer op dit artikel

Reacties:


5 februari 2016 om 9:39

Casper Markesteijn

Ik zoek mooie uitvaarttoespraken om te zijner tijd in boekvorm uit te geven. Recente toespraken, maar ook oudere zijn van harte welkom. Iedere reactie krijgt persoonlijk antwoord. Uiteraard wordt alles vertrouwelijk behandeld en er wordt niet uitgegeven zonder toestemming van de inzender. Reacties kunnen naar mooiespeech@gmail.com of caspermarkesteijn@gmail.com


Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE