nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw op Uitvaart.nl: www.koetsen.nl / Jacob van den Broek

16 oktober 2018


Sinds begin jaren ’60 is Jacob van den Broek hét vertrouwde adres voor het huren van de mooiste trouwkoets met witte paarden voor uw bruiloft. Diverse koetsen verhuur, geschikt voor meerdere personen voor kleine en grote evenementen. Of een stijlvolle witte rouwkoets of zwarte rouwkoets voor een waardig afscheid.

Stijlvol staatsievervoer met een witte rouwkoets met witte paarden of en zwarte rouwkoets met Friese paarden. Jacob van den Broek uw betrouwbare partner voor rouwvervoer met paarden en koetsen www.koetsen.nl.

Contact met Jacob van den Broek

Contact met Jacob van den Broek

Zoekt u persoonlijk contact met koetsen.nl van Jacob van den Broek, dan kunt u ons bellen, e-mailen of app-en. Voor het aanvragen van uw offerte graag het contact formulier gebruiken. Het is belangrijk dat u alle details aan ons doorgeeft (voor zover bekend), zoals datum, plaats en contactgegevens. Graag ook een kleine omschrijving wat precies de bedoeling is. De prijs is afhankelijk van de locatie, datum, soort koets en aantal paarden. U heeft na het versturen van uw aanvraag binnen 24 uur uw offerte op maat in uw mailbox.Bekijk hier onze witte en zwarte rouwkoetsen
Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE