nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw op Uitvaart.nl: Uitvaartzorg Midden-Brabant (Tilburg)

Vriendelijk, ook voor uw budget

25 februari 2020


Onze missie is het organiseren van een mooie, passende uitvaart.
Els Alessie, register uitvaartverzorgster, regelt en organiseert en haar man Rice Alessie, spreker bij uitvaarten, helpt u met het vorm geven van een troost gevende uitvaart.

25 jaar ervaring bij de grote spelers in de uitvaartbranche zoals DELA en Monuta heeft Els als basis om een succes te maken van haar nieuwe onderneming Uitvaartzorg Midden-Brabant. Ervaring die voor Rice en Els zeker niet betekent dat u routine mag verwachten. Ieder afscheid krijgt de sfeer en het karakter die bij u past.


Gaat uw voorkeur uit naar een pure, warme, eenvoudige sfeer, of naar een eigentijdse en bijzondere uitvaart dan realiseren wij wat u voor ogen heeft.
Als religie of levensovertuiging een rol mag spelen dan organiseren wij een uitvaart met symbolen en rituelen die troost en hoop geven.


Misschien is een groene uitvaart iets wat past bij het gedachtengoed van uw dierbare overledene. Graag denken wij met u mee.
Bovendien regelt Uitvaartzorg Midden-Brabant elke uitvaart voor de meest vriendelijke prijs. Vooraf ontvangt u een transparante offerte.
Als u het wenst kunnen wij uw uitvaartwensen samen met u bespreken en vastleggen in een voorgesprek.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >