nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw op Uitvaart.nl: Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland voor een zorgzame begeleiding

10 december 2013


Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland is gevestigd in Zierikzee (Gemeente Schouwen-Duiveland) en verzorgt op stijlvolle en professionele wijze begrafenissen en crematies in geheel Zeeland.
Samen met u, de nabestaanden, zorgen de medewerkers van onze uitvaartonderneming voor een waardig afscheid van uw geliefde overledene. Met respect geven wij vorm aan de uitvaart zodat een waardevolle herinnering ontstaat. Niet voor niets hebben wij de slogan "voor een zorgzame begeleiding" hoog in het vaandel.

Wij verzorgen voor u de volledige organisatie van de uitvaart, vervoer van de overledene in een zwarte, grijze of witte rouwauto, opbaring thuis of in een mortuarium en beschikken over vele modellen uitvaartkisten. Wij vervaardigen in eigen huis hoogwaardig rouwdrukwerk, stijlvolle rouwkaarten en bijpassende dankbetuigingskaarten, desgewenst volgens uw eigen ontwerp en in full-color. Zowel de kaarten als ook de uitvaartkisten zijn op onze website www.uitvaartschouwenduiveland.nl bekijken.

Rouwbloem-arrangementen, van boeket tot krans kunnen wij voor u verzorgen en ook leveren wij diverse sier-urnen, as-sieraden en andere gedenkvormen, zoals ons eigen label 'remembears', gepersonaliseerde teddyberen.


Wij onderhouden goede contacten met alle begraafplaatsen en crematoria in Zeeland en daarbuiten.
Voor een crematie kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het gemeentelijk crematorium in Middelburg, het crematorium in Terneuzen, crematorium Zoomstede in Bergen op Zoom, crematorium Zegestede in Roosendaal, crematorium Yarden Rotterdam Zuid en crematorium Hofwijk in Rotterdam.
Voor een begrafenis kunt u denken aan bijvoorbeeld Burgh-Haamstede, Zierikzee, Nieuwerkerk, Bruinisse en alle dorpen die daar tussen liggen maar ook de begraafplaatsen op Walcheren, Noord- en Zuid Beveland, zoals, Goes, Vlissingen en Middelburg.


Geheel vrijblijvend en zonder kosten kunnen wij uw wensen inventariseren en een wilsbeschikking met bijbehorend kostenoverzicht voor u opmaken, zodat u ook op het financiƫle vlak weet waar u aan toe bent. Ook kunnen wij u adviseren op het gebied van een goede uitvaartverzekering.
Hebt u al een begrafenis- of crematieverzekering en wilt u van onze diensten gebruik maken? Ongeacht bij welke verzekeringsmaatschappij en of het om een naturaverzekering of sommenverzekering gaat zijn wij 7 dagen in de week, 24 uur per dag voor u beschikbaar.

Wij zijn ook bereikbaar via 0800-STERFGEVAL.


Contactinformatie

Bezoekadres:
Werckendetstraat 4
4301MP Zierikzee

Postadres:
Postbus 189
4300AD Zierikzee

Telefoon: 0111-450717 en 0111-462600
Fax: 0111-450718
E-mail: info@uitvaartschouwenduiveland.nl
Web: www.uitvaartschouwenduiveland.nl


Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland is ook te bereiken via www.uitvaartkaart.nl en www.uitvaartsite.nl en doet mee aan www.uitvaartmarkt.nl

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >