nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw op Uitvaart.nl: Uitvaartverzorging Erika (regio Haarlem)

12 oktober 2012


Welkom bij Uitvaartverzorging Erika. U kunt bij ons voor iedere uitvaart terecht. Wij staan garant voor betaalbaar maatwerk waarbij uw wens voor ons uitgangspunt is. Geen uitvaart is hetzelfde en met deze instelling treden wij u ook tegemoet.

Waar andere stoppen, gaan wij nog door. Ons motto is: doen wat je belooft. Ons werkgebied is de regio Haarlem. Wij verzorgen uitvaarten, zowel begrafenissen als crematies, in plaatsen als Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal, Heemstede, Aerdenhout en op verzoek ook daar buiten.

Erika Wilders is het gezicht achter Uitvaartverzorging Erika: “Het is bijzonder om in zo’n intense tijd met elkaar samen te werken. Ik zie verdriet om wat er was, maar ook om wat er niet was. Alles mag er zijn en krijgt de aandacht die nodig is.

Het uiteindelijk doel?

Een afscheid vormgeven waar u met liefde en trots op terugkijkt, waar een laatste herinnering ontstaat die een grote steun kan zijn bij de verwerking van het verdriet.”

Uitvaartverzorging Erika werkt samen met een klein team van enthousiaste, ervaren en toegewijde professionals.

Meer informatie

Voor meer informatie over Uitvaartverzorging Erika, bekijk onze website http://www.uitvaartverzorgingerika.nl. Uitvaartverzorging Erika is tevens te vinden op Uitvaartkaart.nl en Uitvaartsite.nl.

U kunt ook de onderstaande film bekijken die een goede indruk biedt van onze manier van werken.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >