nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw op Uitvaart.nl: Thanatopraxie Rens de Peijper

Thanatopraxie zorgt voor een natuurlijke opbaring en een mooie herinnering

1 oktober 2021


Thanatopraxie Rens de Peijper is in 2011 begonnen als aanbieder van thanatopraxie, één jaar nadat deze manier van opbaren toegestaan werd in Nederland. We deden het direct anders: wij zijn er écht voor nabestaanden en hun overleden dierbare. Wij weten uit ervaring dat een mooie en zorgeloze opbaring enorm bijdraagt aan de rouwverwerking.

Al tien jaar lang verzorgen wij overledenen met onvoorwaardelijk aandacht en respect voor zowel particulieren als uitvaartondernemers in heel Nederland. Naast thanatopraxie nemen wij de volledige overledenenverzorging uit handen van uitvaartverzorgers. Hierbij staan de wensen van de nabestaanden altijd centraal. Door te kijken naar de zorg die de overledene nodig heeft, kunnen wij advies geven over de meest geschikte manier van opbaren: thanatopraxie of een opbaring met koeling.

Heeft u een (aankomend) overlijden in uw directe omgeving? Wilt u meer informatie over opbaar mogelijkheden zoals bijvoorbeeld thanatopraxie? Vindt u het moeilijk om keuzes de maken rondom de opbaring? Of wilt u een persoonlijke vraag stellen? Bel dan eens naar ons gratis informatielijn, wij helpen u graag verder! Ook kunt u meer informatie vinden over thanatopraxie of opbaren op www.thanatopraxie-rensdepeijper.nl.

Contactgegevens

Bezoekadres
Spikweien 25
5943AC Lomm

Postadres
Leermarkt 9
5944 BM Arcen

Telefoon: 0627885748
E-mail: info@thanatopraxie-rensdepeijper.nl
Web: https://www.thanatopraxie-rensdepeijper.nl/

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >