nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw op Uitvaart.nl: Oost Gelre Uitvaartverzorging

23 januari 2014


Bij het leven hoort ook een afscheid. Iedereen doet dat op zijn of haar manier. Een uitvaart regelen is een aaneenschakeling van keuzes maken, waarbij uw gevoel centraal staat. Door een luisterend oor te bieden aan de nabestaanden en het bieden van persoonlijke begeleiding, willen wij u helpen om samen tot een waardig en passend afscheid te komen van uw dierbare. “Afscheid nemen met heel je hart”

De nabestaanden willen steeds vaker een actieve bijdrage leveren aan het invullen van de dagen rondom en na een overlijden. Wij vinden en geloven dat deze actieve bijdrage de rouwverwerking voor de nabestaanden ten goede komt. In deze dagen en de dag van de uitvaart zullen wij u de gewenste hulp bieden en op de achtergrond aanwezig zijn. Door het maken van de juiste keuzes, “waarin de overledene te herkennen is” zal op deze manier een herinnering van waarde worden. U mag en kunt van ons verwachten dat wij dag en nacht bereikbaar zijn voor al uw vragen en indien u wenst komen wij elke dag even bij u.

Oost Gelre Uitvaartverzorging is onafhankelijke en niet verbonden aan een andere uitvaartonderneming en niet aangesloten bij een verzekeringsmaatschappij en hierdoor volledig neutraal en transparant. Dat betekent dat u van ons het juiste aanbod van diensten mag verwachten voor wat het beste bij de overledene en de nabestaanden past.

Wij verzorgen persoonlijk in Lichtenvoorde, Groenlo, Aalten en Winterswijk en alle kleine omliggende kernen.

Contactinformatie

Postadres:
Molendijk 6-02
7131 DZ Lichtenvoorde


Telefoon: 0683966818
Fax: 0544378721
E-mail: info@oostgelre-uitvaarten.nl
Web: www.oostgelre-uitvaarten.nl

Oost Gelre Uitvaartverzorging is ook te vinden op www.uitvaartkaart.nl en www.uitvaartsite.nl.
Tevens doet Oost Gelre Uitvaartverzorging mee aan Uitvaartmarkt.nl, dé website waar nabestaanden kosteloos en vrijblijvend offertes van uitvaartondernemers met elkaar kunnen vergelijken.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >