Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Nieuw op Uitvaart.nl: Onyx Uitvaart

maandag 6 juni 2016

Bij Onyx Uitvaartzorg staan uw wensen voorop. Onze uitvaartbegeleiders denken met u mee, kennen de uitvaartwereld en de mogelijkheden in uw regio goed. Zij staan dag en nacht voor u klaar om u te helpen.

Zo kunt u in alle rust afscheid nemen van uw dierbare. Onyx houdt de overheadkosten laag. Zo lopen de kosten voor uw uitvaart niet nodeloos op.

Met elke uitvaartverzekering welkom

Of u nu verzekerd bent bij Monuta, Dela, Yarden, Ardanta of een andere maatschappij, bij ons bent u altijd welkom. U heeft altijd een vrije keuze bij wie u uw uitvaart laat verzorgen, ook als er een telefoonnummer op uw uitvaartpolis staat dat u moet bellen bij overlijden. Soms wordt niet het volledige bedrag van de verzekering uitgekeerd als u deze bij een ander laat uitvoeren. Toch bent u vaak alsnog goedkoper uit wanneer u de uitvaart door bijvoorbeeld ons laat uitvoeren. Dit heeft te maken met de prijs van extra diensten die u afneemt die niet door uw verzekering worden vergoed. Wij kunnen u hier altijd goed over informeren.

Over ons

Onyx is een edelsteen die kracht wordt toegedicht in belastende en stressvolle situaties. De steen geeft, zo zegt men, steun, kracht en doorzettingsvermogen. De eigenschappen van de steen zijn zaken die Onyx Uitvaartzorg nabestaanden wil bieden op het moment dat u een dierbare hebt verloren.

Onyx werkt met uitvaartverzorgers die uw regio kennen. Die een vast aanspreekpunt voor u zijn. Die wensen en idee├źn om kunnen zetten in een uitvaart die past bij de overledene en bij de nabestaanden. Onyx zit niet vast aan protocollen. We werken met een aantal vaste leveranciers, om zo voordelig voor u te kunnen inkopen. Heeft u andere wensen? Wij doen ons uiterste best om alles te regelen zoals u dat wilt.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder