nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw op Uitvaart.nl: Nabestaandenplanner, helpt mensen de nalatenschap voor te bereiden, te optimaliseren en af te wikkelen op een praktische manier.

20 juli 2012


Of u nu behoefte heeft aan praktische hulp bij het verkoopklaar maken van de ouderlijke woning; Het onderbrengen van de dieren van uw dierbare; Met veel vragen zit over uw taken als executeur of een compleet advies wenst m.b.t. de uitvoering van het testament. Wij helpen u met en bij alle (complexe) zaken die nu geregeld moeten worden.

Wij helpen u om uw nalatenschap goed voor te bereiden. Dit doen wij als volgt: We registreren al uw wensen en relevante gegevens in het calamiteitendossier©. Desgewenst treffen wij ook maatregelen voor het geval u wilsonbekwaam (bv. Alzheimer of coma) zou worden. Zo is dit dossier niet alleen voor uw nabestaanden handig, bij iedere grote of kleine calamiteit bewijst het zijn waarde. Wij inventariseren uw wensen en doelstellingen en helpen u uw laatste wil in uw (levens)testament te bekrachtigen bij de notaris.

Voor meer informatie, kijk op www.nabestaandenplanner.nl. Nabestaandenplanner.nl is ook te vinden op www.uitvaartkaart.nl en www.uitvaartsite.nl. Of bekijk een van de onderstaande video's voor een aantal praktische tips van Nabestaandenplanner.nl.


Moet ik als erfgenaam altijd aangifte te doen voor de erfbelasting?

Moet de WOZ waarde opgegeven worden voor de erfbelasting?
Wat moet je doen als je geen erfgenaam wilt zijn?

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE