nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw op Uitvaart.nl: Made for Moments, zelf persoonlijke rouwkaarten maken

24 maart 2021

Persoonlijke hulp

Maak de uitnodiging voor de uitvaart helemaal zelf bij Made for Moments. Kies een kaart uit de collectie, bewerk de tekst, foto en kleur. Mocht er tijd zijn, bestel dan een proefdruk. Je kunt kiezen uit verschillende collecties, zoals: natuur, een fotokaart of met bloemen. Met mooie woorden, gedichten en lieve teksten maak je een persoonlijke kaart die voor iedereen een liefdevolle herinnering is.

Persoonlijke hulp

Wij zijn er voor al je vragen. Elke dag bereikbaar van 9.00 - 21.00 uur op 085 - 0438080. Je mag bellen, een berichtje sturen of contact opnemen via WhatsApp. Mochten we even niet kunnen opnemen of reageren, spreek de voicemail in of laat een bericht achter. Samen met jou of met de uitvaartverzorger die jullie bijstaat, kunnen we een mooie persoonlijke kaart maken voor het afscheid van jullie dierbare.


Levering rouwdrukwerk

Wanneer je de rouwkaarten bestelt, heb je verschillende opties voor verzending. Je kan voor een spoedzending kiezen [de volgende dag vóór 12.00 uur geleverd], een normale zending [1-2 werkdagen] of je kiest voor directe verzending naar familie en vrienden. Bij een directe verzending steken wij de kaarten in een rouwverzendenvelop, voorzien deze van porto en bieden de kaarten bij PostNL aan.


Wat kost een rouwkaart?

De kostprijs van een kaart wordt bepaald door een aantal factoren, namelijk: het formaat, het aantal stuks en de papierkeuze. Om deze reden is het niet mogelijk één prijs te laten zien. Wil jij weten wat jouw kaart kost? Ga dan verder in het bestelproces of bewaar je kaart in je eigen collectie en klik op ‘bereken prijs’.

Contactgegevens

Adres:
Woudenbergseweg 21
3707HW Zeist

Telefoon: 085 - 0438080
E-mail: rouw@madeformoments.nl
Web: https://rouwkaarten.madeformoments.nl

Made for Moments is ook te vinden op Uitvaart-Utrecht.nl en Uitvaart-Amersfoort.nl

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >