nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw op Uitvaart.nl: Life Art Coffins gepersonaliseerde uitvaartkisten

16 januari 2012


Life Art Netherlands, dé Nederlandse leverancier voor gepersonaliseerde milieuvriendelijke uitvaartkisten is vanaf nu ook te vinden in de bedrijvengids van Uitvaart.nl.

Life Art is een innovatief internationaal opererend bedrijf met een wereldwijd gepatenteerd product. Belangrijk onderdeel hierin is ons lichtgewicht en milieuvriendelijk plaatmateriaal: enviroboard(TM). De milieuvriendelijke en emotionele uitvaartkisten van Life Art worden reeds omarmd door invloedrijke groeperingen binnen de uitvaartbranche, regelgevende overheden, consumenten en belangengroeperingen.

Ontwerp je eigen design
Op onze website Lifeartnetherlands.com kunt u zien hoe we samen met onze opdrachtgevers in slechts vier stappen een geheel gepersonaliseerde, unieke kist ontwerpen. Aan de hand van foto’s en verhalen maken we een design dat helemaal bij de overledene en diens dierbare past. Families kunnen dus ook hun eigen foto’s gebruiken om een mooi en persoonlijk ontwerp te maken.

Dit weekend open dag
Op zaterdag 21 en zondag 22 januari bent u van harte welkom om een bezoekje te brengen in het unieke productieproces van een nieuwe, revolutionaire, milieuvriendelijke uitvaartkist! Ervaar onze ongekende mogelijkheden met eigen ogen!

21 & 22 januari
11.00 uur – 16.00 uur

Contact
Life Art Netherlands
Veldweg 38
6075 NL Herkenbosch
info@lifearteurope.com
Telefoon:0475-390450

Life Art Netherlands is ook te vinden op www.uitvaartkaart.nl en op www.uitvaartsite.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >