nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw op Uitvaart.nl: Kindt Uitvaartzorg (Vught)

6 januari 2014


Wij nemen de tijd wanneer
voor u de tijd stilstaat...

Iedere cultuur, ieder mens rouwt op zijn of haar eigen manier. Een persoonlijk afscheid kan dan ook belangrijk zijn bij het verwerkingsproces.

Kindt Uitvaartzorg denkt graag met u mee over de mogelijkheden. Wij kennen de vele aspecten van de uitvaartzorg en verlenen advies, begeleiding en nazorg.


Wij zijn flexibel en hebben gevoel voor nuance en eigenheid, daarbij rekening houdend met uw wensen. Samen kunnen wij het afscheid vormgeven. Ook indien u elders verzekerd bent. Wij helpen u met het organiseren van een persoonlijke uitvaart in Vught, of het nu gaat om een begrafenis in Vught of een crematie in Vught of omgeving.

Uitvaartwensen vastleggen

Om alles goed te regelen – ook voor degenen die u achterlaat – hebben wij voor u het document ‘Mijn Uitvaartwensen’. Hierin kunt u al uw wensen vastleggen. Dat biedt uzelf en uw nabestaanden de geruststellende zekerheid dat uw uitvaart straks helemaal volgens uw wensen wordt geregeld en uitgevoerd. Ook de namen en adressen van alle personen die te zijner tijd een rouwbrief moeten ontvangen, kunt u in dit document vermelden.
U kunt het document, zonder dat daaraan verplichtingen zijn verbonden, telefonisch aanvragen via ons centrale telefoonnummer 073-6841614 of per mail info@kindt-uitvaartzorg.nl.

Keurmerk

Keurmerk

Kindt Uitvaartzorg beschikt over het Keurmerk Uitvaartzorg. Uw garantie voor onberispelijke dienstverlening, deskundige medewerkers en een transparante, eerlijke prijs/kwaliteit-verhouding. Onze medewerkers zijn intern en extern opgeleid en beschikken over hun vakdiploma. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de branchevereniging BGNU (Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen). Een extra waarborg voor een uitvaart die in alle opzichten past.

Contactgegevens

Hoofdvestiging
Klein Brabant 187
5262 RT Vught

Postbus 85
5660 AB Geldrop

Telefoon
Telefoon: 073-6841614
Fax: 073-6841616

E-mail: info@kindt-uitvaartzorg.nl
Website: http://www.kindt-uitvaartzorg.nl

Kindt Uitvaartzorg is ook te vinden op Uitvaartkaart.nl en Uitvaartsite.nl en doet mee aan Uitvaartmarkt.nl, de site waar nabestaanden kosteloos offertes kunnen vergelijken van uitvaartondernemers in Vught.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >