nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw op Uitvaart.nl: Forever Uitvaartzorg (Hoofddorp)

Begeleiding vanuit het hart bij ziekte en overlijden

16 december 2013


Forever Uitvaartzorg begeleidt vanuit het hart bij ziekte en overlijden. Wij verzorgen op respectvolle en persoonlijke wijze de uitvaart, die wordt vormgegeven op basis van de wensen van de overledene en/of de nabestaanden. Hierbij kan de familie zelf aangeven hoeveel ze zelf willen regelen; alles gaat in goed overleg.

Daarnaast bieden wij begeleiding vanuit het hart bij ziekte en sterven. In de laatste levensfase geven wij degene die gaat overlijden, de familie en de directe vrienden de mogelijkheid alle zaken goed af te handelen. Hiermee ontstaat een gevoel van rust, hetgeen het rouwproces zeer ten goede kan komen. Graag informeren wij u over de mogelijkheden van deze vorm van (thuis)begeleiding.

Met onze werkwijze heeft u te maken met één contactpersoon; degene die het eerste gesprek met u voert zal ook alle contacten met u onderhouden in de dagen tussen het overlijden en de uitvaart. En op de dag van de uitvaart wordt u door dezelfde persoon begeleid.


In nauwe samenwerking met andere ondernemers regelen wij alle zaken rondom een uitvaart: advies m.b.t. juridische en financiële zaken, zoals erfrecht en vermogensbeheer; de laatste verzorging ; opbaring van de overledene; advisering rond kisten en wades; het rouwdrukwerk; het afhandelen van wettelijke formaliteiten zoals aangifte van overlijden; advisering over mogelijke uitvaart locaties; de organisatie en uitvoering van de uitvaart; keuze van een funerair spreker of (live) muziek tijdens de uitvaartdienst; de condoleance; advisering na de uitvaart op het gebied van as bestemming of gedenktekens; emotionele en administratieve nazorg, etcetera.
Uniek aan onze organisatie is, dat wij de producten en diensten aanbieden zonder verhoging van de prijs met een winstmarge.

Voor het gebruik maken van onze diensten maakt het niet uit welk type uitvaartverzekering u heeft, of waar u verzekerd bent. U bent vrij uw uitvaart te laten regelen door Forever Uitvaartzorg.
Wilt u van tevoren, bij leven, één en ander regelen of een kosten advies ontvangen, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Een dergelijke voorbespreking geeft u een goede indruk hoeveel een uitvaart op dit moment zou kosten en in hoeverre uw verzekering deze kosten dekt. U kunt telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen. Kijkt u voor meer informatie op www.foreveruitvaartzorg.nl.

Forever Uitvaartzorg is gevestigd te Hoofddorp. Dus voor een begrafenis in Hoofddorp of een crematie in Hoofddorp kunt u bij ons terecht. Maar wij zijn ook in omliggende plaatsen als Amsterdam, IJmuiden e.o., de Haarlemmermeer en Kennemerland.

Contactgegevens:

Bezoek- en postadres:
Oosterschelde 9
2134WL Hoofddorp

Telefoon: 023-5748984
E-mail: info@foreveruitvaartzorg.nl
Web: www.foreveruitvaartzorg.nl

Forever Uitvaartzorg is ook te vinden op www.uitvaartkaart.nl en www.uitvaartsite.nl en doet mee aan Uitvaartmarkt.nl.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE