nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw op Uitvaart.nl en Uitvaartverzorging-Apeldoorn.nl: Uitvaartverzorging en Afscheidshuis De Oversteek (Apeldoorn)

1 december 2014


Uitvaartverzorging en Afscheidshuis De Oversteek is gevestigd in het hart van de wijk De Maten in Apeldoorn. Wij willen u op een persoonlijke en betrokken manier helpen bij het verzorgen van een uitvaart. Met ruim 7 jaar ervaring zijn wij goed op de hoogte van alle regelgeving en weten wij wat er mogelijk is. Wij verzorgen zowel begrafenissen als crematies en hebben goede contacten met alle begraafplaatsen en crematoria in de gehele regio. Wij werken voornamelijk in de gemeenten Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Epe, Voorst en Eerbeek.

Het Afscheidshuis is bedoeld voor mensen die niet thuis opgebaard willen of kunnen worden omdat er geen geschikte ruimte is. U heeft in de dagen voor de uitvaart de beschikking over een eigen woonkamer en een eigen afscheidsruimte waar u 24 uur per dag heen kunt gaan op het moment dat het u uitkomt. U krijgt van ons een eigen sleutel. Ook kunt u daar in alle rust mensen ontvangen en voorzien van koffie, thee of fris. Deze service brengt geen extra kosten met zich mee! Het Afscheidshuis is gevestigd aan de Eglantierlaan 202, 7329 AP in Apeldoorn.


Naast ons eigen Afscheidshuis hebben wij door samenwerking met De Drie Ranken de mogelijkheid om eventueel gebruik te maken van alle faciliteiten van dat multifunctionele gebouw. Groepen tot 450 personen vormen hierdoor geen enkel probleem. Wij verzorgen zowel kerkelijke als ook niet kerkelijke uitvaarten en hebben daarbij respect voor alle levensovertuigingen.


Veel mensen denken dat ze hun uitvaart moeten laten verzorgen door diegene waarbij ook de uitvaartverzekering is afgesloten. Dit is absoluut niet zo! Wanneer de verzekering uitkeert in geld, de kapitaalpolis, is men volledig vrij in de keuze van de uitvaartonderneming. Wanneer er sprake is van een verzekering die uitkeert in goederen, de pakketpolis, hoeft de keuze voor een andere uitvaartonderneming niet altijd financiële consequenties te hebben. Wij geven u helderheid!


Door samenwerking met kleine bedrijven in Apeldoorn en directe omgeving en door zaken pas in te huren als ze nodig zijn kunnen wij onze kosten laag houden, wat ook resulteert in lagere kosten voor u als familie. Omdat iedere uitvaart anders is komen wij graag bij u thuis om geheel vrijblijvend en kosteloos een begroting te maken van de kosten van de uitvaart op basis van uw wensen.

Om ook mensen met afstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven willen wij maatschappelijk verantwoord ondernemen. Er is samenwerking met de bakkerij van ‘s Heeren Loo, locatie Groot Schuylenburg. Hier werken mensen met een verstandelijke beperking die voor ons alle catering verzorgen. Ook alle kaarsen die wij gebruiken worden op deze manier ingekocht. Zo kunnen wij, maar ook u, hen op een goede manier ondersteunen.


Contactgegevens

Bezoekadres
Eglantierlaan 202
7329AP Apeldoorn

Postadres
Eglantierlaan 202
7329AP Apeldoorn

Telefoon: 055-8001998
Fax: n.v.t.
E-mail: info@afscheidshuisdeoversteek.nl
Web www.afscheidshuisdeoversteek.nl

Afscheidshuis De Oversteek is ook te vinden op www.uitvaartkaart.nl, www.uitvaartsite.nl en de nieuwe site www.uitvaartverzorging-apeldoorn.nl die helemaal gaat over een begrafenis of crematie in en rond Apeldoorn.


Als eigentijdse, transparante uitvaartonderneming doet Afscheidshuis De Oversteek.nl ook mee aan Uitvaartmarkt.nl, de site waar nabestaanden kosteloos offertes kunnen aanvragen en vergelijken van uitvaartondernemers in hun eigen buurt.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >