nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw op Uitvaart.nl en UitvaartRotterdam.nl: Ontruimingsdeal

7 april 2016

VMO en goede doelen

Ontruimingsdeal is dé specialist in ontruiming in heel Nederland. Wij werken landelijk, maar vooral in de omgeving van Rotterdam, Den Haag en het Westland. Woningontruiming gaat vaak gepaard met heftige emoties. Daarom zit u niet te wachten op nog meer kopzorgen bij de huisontruiming. Laat ons daarom uw zorgen uit handen nemen. Ontruimingsdeal is sinds 2011 specialist in woningontruiming en heeft honderden woningen bezemschoon opgeleverd. Wij zorgen ervoor dat uw woning in 1 keer goed en snel ontruimd is.

VMO en goede doelen

Ontruimingsdeal heeft verantwoord en maatschappelijk ondernemen (VMO) hoog in het vaandel. Bij een ontruiming denken wij niet alleen aan onszelf, maar ook aan anderen. Huisraad wat nog goed bruikbaar is, komt ten goede aan de Schiedamse Stichting SWS Welzijn (JIT). Zij helpt probleemjongeren met het opbouwen van een nieuwe toekomst. Daarnaast geven wij kleding aan het Leger des Heils. Afval verwerken we door het gescheiden aan te bieden bij het Milieupark. Zo houden we onze leefomgeving schoon en intact. Als u zelf een goed doel in gedachten heeft, of liever wil dat alles naar Kringloopbedrijven gaat, dan kan dat natuurlijk ook.

Andere partners met wie wij samenwerken zijn; De Gemeente Rotterdam, Woonbron, Vestia en Yarden.

Wij weten dat iedere situatie anders is, daarom zijn we erg flexibel als het gaat om woningontruiming of een seniorenverhuizing. Alles is dus bespreekbaar bij Ontruimingsdeal! Bekijk hieronder welke diensten wij aanbieden en wat er voor u interessant is.

Wilt u meer weten?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de beste ontruimingsdeal of het doneren aan goede doelen.

Kenmerken en specialisaties:
woningontruiming, boedel, huisraad, ontruiming, kamerontruiming

Contactgegevens:

Bezoekadres
Fredrickstraat 510
3034LN Rotterdam

Postadres
Fredrickstraat 510
3034LN Rotterdam

Telefoon: 085-3030943
E-mail: info@ontruimingsdeal.nl
Website: http://www.ontruimingsdeal.nl

Ontruimingsdeal is ook te vinden op Uitvaartkaart.nl, Uitvaartsite.nl, UitvaartRotterdam.nl en Uitvaart-Den-Haag.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >