nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw op Uitvaart.nl en GroningenUitvaart.nl: Aandacht voor het afscheid / Ria Harkema-Groen

24 augustus 2015

Ruimte voor verdriet

Mijn naam is Ria Harkema-Groen en ik leid het uitvaartbedrijf Aandacht voor het Afscheid, gevestigd te Groningen. Ik sta 24 uur per dag en 7 dagen in de week klaar om zo snel mogelijk nabestaanden van dienst te zijn. Ik heb meer dan tien jaar ervaring in de uitvaartbranche. Het is me in die jaren duidelijk geworden wat ik belangrijk vind. Voor mezelf en voor de nabestaanden.

Ruimte voor verdriet

De uitvaartbranche en alles wat daarbij komt kijken is mij echt op het lijf geschreven. Het voelt voor mij bijna als een soort roeping om nabestaanden zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het geeft mij veel voldoening om al het geregel uit handen te nemen van de nabestaanden. Die geef ik de ruimte voor hun verdriet.

Kosten

Kosten

Ik laat u direct weten wat de mogelijkheden en de kosten zijn zodat u achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Een passend afscheid hoeft niet duur te zijn. Ik onderscheid door lagere kosten in vergelijking met de grotere uitvaartbedrijven. Omdat ik geen personeelskosten heb en geen eigen uitvaartcentrum exploiteer hoef ik die kosten ook niet door te berekenen. Dat scheelt aanzienlijk.

U kunt mij gerust bellen voor een vrijblijvend gesprek.

Ria Harkema –- Groen

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE