nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw op Uitvaart.nl en Begrafenis-Amsterdam.nl: Uitvaartonderneming Milly

3 juli 2017


Op 17 september 2015 is uitvaartonderneming Milly opgericht. Ons doel is om uitvaarten te organiseren die aansluiten bij de wensen van de overledene en diens nabestaanden, met de kennis van de mogelijkheden die er vandaag de dag beschikbaar zijn. En dat doen wij met een frisse blik.

De onderneming is vernoemd naar onze oma Milly. Haar overlijden heeft ons laten zien wat ons doel is in het leven.
Van kleins af aan wisten wij dat we samen een bedrijf wilden starten. Maar helaas wisten we niet waar onze gezamenlijke passie lag. Totdat onze oma overleed. Dat was de zwaarste periode uit ons leven tot nu toe. Maar in die zware periode ontdekten wij onze gezamenlijke passie. Het was terwijl wij de bloemen uitzochten, dat wij elkaar vroegen of het gek is dat het organiseren van een uitvaart goed voelt. We vertelden het aan onze familie en wat vrienden en iedereen reageerde enthousiast.


Whitney en Nekeycha Tan-A-Kiam

Ondanks dat het vak geen diploma vereist, wilden wij een goede basis leggen, zodat wij nabestaanden zo goed mogelijk kunnen helpen. Tijdens onze opleiding tot uitvaartplanner leerden we de theoretische basiskennis en deden we praktijkervaring op tijdens diverse stages.

Mensen vragen ons vaak of wij het niet moeilijk vinden om met verdrietige mensen om te gaan. Ons antwoord is dan altijd: ‘Dat verdriet waar wij mee geconfronteerd worden, komt voort uit liefde. Als je niet om iemand geeft, dan zal het overlijden jou niet zo aangrijpen. Dus eigenlijk zijn wij telkens getuige van de liefde en het laatste eerbetoon van een dierbaar persoon. En om daarbij te mogen helpen, voelt voor ons als een grote eer.’

Whitney & Nekeycha

Contactgegevens

Bezoekadres: (*)
Kroonweg 14
1060RR Amsterdam

(*) Let op: Bezoek slechts op afspraak. Wij komen graag naar u toe!

Postadres:
Postbus 96078
1006EB Amsterdam

E-mail: info@uitvaartmilly.nl
Web: http://www.uitvaartmilly.nl
Telefoon: 06 – 25 19 63 29

Uitvaartonderneming Milly is ook te vinden op Uitvaartkaart.nl, Uitvaartsite.nl, Begrafenis-Amsterdam.nl, Amstelveen-Uitvaart.nl en UitvaartAlmere.nl.

Uitvaartonderneming Milly doet ook mee met de offertesites Uitvaartmarkt.nl en UitvaartOffertes.nl.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Landelijk meldpunt overlijden
088 - 848 82 27
De hele nacht, Direct een dienstdoende uitvaartondernemer aan de lijn