nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw op Uitvaart.nl: Elite Uitvaarten. Voor een uitvaart zoals u dat wilt. Zonder compromissen.

30 juni 2021

Vier het leven!

Sinds april van dit jaar is de uitvaartbranche een nieuwe onderneming rijker: Elite Uitvaarten. Dit keer geen budgetondernemer maar juist een onderneming gericht op persoonlijke, exclusieve uitvaarten. Voor mensen die het leven willen vieren! Met familie, vrienden en zakelijke relaties. Op een prachtige locatie voor de juiste ambiance.

Vier het leven!

Een bijzonder leven mag gevierd worden. De nieuwe uitvaartonderneming Elite Uitvaarten is gericht op mensen die meer willen dan een standaard plechtigheid in een crematiezaaltje met 3 stukken muziek. Wenst u een rouwkoets in plaats van een rouwauto? Champagne in plaats van koffie en cake? Live muziek of een klassiek zangeres in plaats van een cd? Wij regelen het voor u. Zorgvuldig en respectvol. Met oog voor detail en respect voor de privacy van u en uw gasten. Voor een onvergetelijk eerbetoon. Bel voor meer informatie: 088 – 6051216 (24/7)

Uw uitvaart goed geregeld

Elite uitvaarten werkt met de beste uitvaartverzorgers van Nederland. Zo zijn al uw wensen in goede handen. Van een gedegen voorbereiding tot een vlekkeloze uitvoering. Wilt u vooraf uw wensen bespreken? Neem contact op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

Veel belangstelling? Goede begeleiding

Een exclusieve uitvaart kan gepaard gaan met veel belangstellenden uit familie- en kennissenkring en zakelijke relaties. Soms kan er sprake zijn van grote mediabelangstelling. Onze ervaren uitvaartleiders kunnen dit allemaal in goede banen leiden.

Contactgegevens

Elite Uitvaarten
Domselaerstraat 112
1093 MA Amsterdam

Telefoon: 088 – 6051216
E-mail: elite@uitvaart.nl
Website: https://elite-uitvaarten.nl

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE