nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw op Uitvaart.nl: Docendo Opleidingen

9 november 2012


Geïnteresseerd in een carrière in de uitvaartwereld? Kies dan voor een van de vele opleidingen van Docendo Opleidingen!

Docendo Opleidingen biedt een Opleiding tot uitvaartverzorger en een groot aantal aanverwante opleidingen, orientatiedagen tot maatwerktrainingen. Op onze site kunt u het totaal aanbod van opleidingen bekijken.

Docendo Opleidingen is per 1 januari 2011 ingeschreven in het Centraal Register Korte Beroepsopleiding (CRKBO). Met de CRKBO-registratie is Docendo opleidingen naast branche-erkend ook een nationaal erkende particuliere onderwijsinstelling voor korte beroepsopleidingen.

Voor cursisten van Docendo Opleidingen betekent de registratie de kwaliteitsgarantie ten aanzien van:

  • duidelijke informatieverstrekking via website en opleidingsbrochure,
  • gekwalificeerde docenten,
  • periodieke evaluatie van alle cursussen,
  • duidelijke algemene voorwaarden en
  • een goed ingerichte klachtenprocedure.
En natuurlijk een diploma van een landelijk erkende onderwijsinstelling. Daarnaast heeft de registratie het voordeel dat de cursussen zijn vrijgesteld van BTW. Oftewel 21% lagere kosten dan in een ‘normale’ situatie.

Docendo opleidingen ziet de officiële registratie als een bevestiging van haar credo ‘Docendo zet de norm’. De periodieke audits zorgen ervoor dat de cursist verzekerd is en blijft van de hoge kwaliteitsnormen voor beroepsopleidingen in postmortale zorg en uitvaartzorg bij Docendo.

Docendo is gevestigd in het Lingehuis in Geldermalsen. We beschikken over ruime les- en vergaderfaciliteiten in een prachtige, rustige omgeving. Het Lingehuis ligt op loopafstand van het NS-station Geldermalsen en als u met de auto komt, parkeert u gratis voor de deur.

Voor meer informatie, bel

Academie voor Uitvaartzorg
(0345) 54 41 49

Academie voor Postmortale zorg
(0345) 58 23 40

info.docendo@zdg.nl
www.docendo.nl

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >