nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw op Uitvaart.nl: DELU Uitvaarzorg (Hoogeveen)

15 juni 2011


DELU Uitvaarzorg is, sinds 1901, actief in Hoogeveen en wijde omgeving en is ontstaan uit de uitvaartvereniging Draagt Elkanders Lasten. DELU is uitgegroeid tot een moderne uitvaartverzorger en –verzekeraar die meegaat met haar tijd en investeert in nieuwe mogelijkheden. Werken aan kwaliteit en aandacht voor de wensen van de nabestaanden zijn in de lange historie de kernwaarden van DELU Uitvaartzorg gebleven.

Sinds 1997 is DELU Uitvaartzorg geen vereniging meer, maar een modern bedrijf. Dit was nodig omdat de wet tegenwoordig hoge eisen aan het verzekeren en verzorgen van uitvaarten stelt. De historische achtergrond vormt echter nog immer de basis voor de manier waarop de medewerkers met hun werk bezig zijn. Kwaliteit, persoonlijke aandacht, grote betrokkenheid en respect voor de wensen van de nabestaanden staan centraal.

DELU Uitvaartzorg is lid van de BGNU. Daarmee voldoet DELU aan de hoogste eisen van deze overkoepelende organisatie als het gaat om dienstverlening, vakbekwaamheid van medewerkers en de kwaliteit van de gebouwen en het materieel. Ook is de organisatie aangesloten bij de Stichting Klachteninstituut Uitvaartwezen en bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening.

Voor meer informatie over DELU Uitvaartzorg, kijk op www.delu.nl.

DELU Uitvaartzorg is ook te vinden op www.uitvaartkaart.nl en www.uitvaartsite.nl.