nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw op uitvaart.nl: Cournot Financieel, specialist in aangiftes erfbelasting

18 juli 2012


Cournot Financieel is gespecialiseerd in het verzorgen van overlijdensaangiftes en de aangiftes erfbelasting welke u als nabestaande dient in te dienen bij de Belastingdienst. Wij staan sinds 1968 relaties bij op het gebied van financiƫle dienstverlening in de meest brede zin van het woord.

Onze fiscaal juristen zijn gespecialiseerd in deze ingewikkelde materie en kunnen u tegen vriendelijke tarieven bijstaan bij het verzorgen van deze aangiftes. Wij proberen zoveel mogelijk een vast tarief met u af te spreken zodat u bij het aangaan van de relatie weet waar u aan toe bent.

Wij geven op het gebied van erfrecht advies op maat. Ook kunnen wij u van te voren belastingadvies geven om erfbelasting te besparen voor uw nabestaanden. In de meeste gevallen verdient u de advieskosten ruimschoots terug vanwege de te besparen belastingen.

Ook bieden wij u estate planning aan. Deze vorm van advisering is een uitbreiding van financiƫle planning en bestaat uit het op een fiscaal zo aantrekkelijk mogelijke manier overdragen van vermogen aan de volgende generaties.

Heeft u naar aanleiding van dit bericht vragen dan kunt u deze stellen aan de heer mr. drs. J. (Julian) Langkemper LL.M. CB welke bereikbaar is op telefoonnummer 0168-327702 of per e-mail op j.langkemper@cournot.nl.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE