nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw op Uitvaart.nl: Bestel een persoonlijke uitvaartkist via internet

2 april 2012


Mijnpastel.nl stelt u in de gelegenheid om een persoonlijke uitvaart kist naar wens te maken en te bestellen op internet. Dit op een zeer vriendelijke en makkelijke manier.

De uitvaart kisten worden rechtstreeks bedrukt zodat je een zeer natuurlijke uitstraling krijgt.

Over Pastel

Pastel is een organisatie die zich richt op mensen die bezig zijn met het regelen van een uitvaart. Nabestaanden van een overledene kunnen op eenvoudige en integere wijze middels de website of begrafenisondernemer een persoonlijke kist ontwerpen.
Pastel is er ook voor mensen die hun afscheid graag zelf in de hand willen hebben, ook al is dat nog niet aan de orde. Het kan een gerustellend idee zijn om zelf te bepalen hoe jou kist eruit ziet.

Het ontwerpen van een persoonlijke kist op de site, is eenvoudig en zeer gebruiksvriendelijk. Men kan gebruik maken van diverse afbeeldingen uit onze bibliotheek, maar het is ook mogelijk om eigen foto's of teksten te plaatsen.
Voor mensen die graag wat extra hulp willen bij het ontwerpen, staan wij graag klaar. Wij kunnen aan de hand van toegestuurde illustraties/teksten of wellicht alleen een idee, voor u een passende ontwerp maken.

Voor meer informatie, zie www.mijnpastel.nl. Mijnpastel.nl is ook te vinden op www.uitvaartkaart.nl en www.uitvaartsite.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >