nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw op Uitvaart.nl: Begrafenisonderneming Jacobs (Groesbeek)

8 november 2011

Rouwcentrum Sion

Begrafenisonderneming Jacobs is een moderne, eigentijdse onderneming gevestigd te Groesbeek (nabij Nijmegen). Het bedrijf wordt geleid door het ondernemersechtpaar John en Gemma Jacobs en zij worden bijgestaan door John Winckers.

Rouwcentrum Sion

Begrafenisonderneming Jacobs beschikt over een eigen uitvaartcentrum Sion, fraai en rustig gelegen op een heuvel in Groesbeek. Het rouwcentrum biedt een scala aan mogelijkheden voor diegenen die afscheid nemen van hun dierbare overledene. Rouwcentrum Sion beschikt over het unieke aanbod van twee familiekamers. Een familiekamer biedt u de mogelijkheid om 24 uur per dag bij uw dierbare overledene aanwezig te zijn. U krijgt in de dagen voor de uitvaart de sleutel van uw familiekamer. U heeft uw ‘eigen’ buitendeur en kunt gaan en staan waar u wilt. U bent welkom wanneer u maar wenst, zonder dat er vragen gesteld worden. De familiekamer is ingericht als een warme huiskamer met een keuken, voorzien van koffie en thee, koelkast, stereo-installatie, bed, toilet, en verwarming/airco. U heeft een eigen ruimte tot uw beschikking om op uw manier afscheid te kunnen nemen van de overledene.

Op de website informeert Begrafenisonderneming Jacobs alle betrokken over de lopende uitvaarten zodat altijd een actueel overzicht wordt geboden. Klik hier om naar http://www.begrafenisondernemingjacobs.nl te gaan.

Begrafenisonderneming Jacobs is ook te vinden op www.uitvaartkaart.nl en www.uitvaartsite.nl.

Reageer op dit artikel

Reacties:


10 december 2017 om 20:30

Sjennie van Rens Willems

Even laten weten. 10 jaar geleden 2007 is mijn Willie overleden hartstilstand. Vergeten kun je niet. De verzorging toen was perfect.


Uw reactie op dit artikel

Landelijk meldpunt overlijden
088 - 848 82 27
De hele nacht, Direct een dienstdoende uitvaartondernemer aan de lijn