Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Nieuw op Uitvaart.nl: Adnovim Academie

Als de dood een rol speelt ...

vrijdag 12 december 2014

Adnovim Academie is een instituut voor opleidingen rondom de thema’s sterven, de dood, verlies en rouw, dat voorziet in een breed scala aan scholingen die professionals uit verschillende beroepsgroepen een goede basis geven voor het uitvoeren van hun werk. Jarenlange expertise op het gebied van deze thema’s maakt dat Adnovim garant staat voor kwalitatief sterke scholingen die van absolute meerwaarde zijn.

Adnovim Academie positioneert zich op vernieuwende én onderscheidende wijze op de markt van opleidingen en scholingen. Adnovim slaat een brug tussen uitvaartbranche en overige sectoren waarin professionals met thema’s zoals overlijden, dood, verlies, verliesverwerking en / of rouw in aanraking komen.
Een uniek initiatief waarbij jarenlange expertise op dit gebied wordt omgezet in effectieve en praktijkgerichte scholingen.

De dood is niet altijd even bespreekbaar. Toch is er genoeg over te zeggen. Adnovim wil graag hier aan bijdragen door kennis over het onderwerp op professionele wijze aan te bieden. Adnovim ziet scholingen en kennisverspreiding als de meest geëigende manier om thema’s rondom sterven, de dood, verlies en verliesverwerking onder de aandacht te brengen en daarmee alle beroepsgroepen die in meer of mindere mate in hun werk te maken krijgen met deze thema’s te versterken in hun deskundigheid. Via deze beroepsgroepen worden alle mensen geraakt die weer met hen in aanraking komen. In de visie van Adnovim kan op deze wijze een bijdrage geleverd worden aan onze maatschappij in het bespreekbaar maken van het overlijden.
Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.adnovim.nl of via info@adnovim.nl

Contactgegevens

Bezoekadres
Weth. Beversstraat 104
7543BN Enschede

Postadres
Postbus 69
7500AB Enschede

Telefoon: 053-4309333
E-mail: info@adnovim.nl
Web: www.adnovim.nl
Twitter: https://twitter.com/Adnovim

Adnovim Academie is ook te vinden op www.uitvaartkaart.nl en www.uitvaartsite.nl

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder