nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw op Uitvaart.nl: ABOVO Uitvaartverzorging (Spijkenisse)

4 juni 2014


Mijn naam is John den Breejen en ben sinds 1998 uitvaartondernemer in Spijkenisse en de randstad. Mijn uitvaartonderneming, ABOVO Uitvaartverzorging, verzorgt crematies in diverse crematoria, zoals De Ommering, Hofwijk, crematorium Rotterdam en in de randstad, Ockenburgh en Nieuw Eick en Duinen. Ook begrafenissen worden regelmatig door ons verzorgd op diverse begraafplaatsen zoals Rotterdam zuid, Oud Kralingen, begraafplaats Crooswijk of de Laurentius, waar tevens ook een crematorium gevestigd is.

De rouwauto's en volgwagens huren wij in, zoals ook specialisten die de laatste verzorging van de overledene op professionele, waardige manier uitvoeren. De overledene halen we op met een speciale rouwbus. Mijn medewerkers en ik doen ons werk met veel passie en behandelen iedere overledene met veel zorg, toewijding en empathie.


Wij leveren diverse soorten kisten zoals de eiken printfineer, de eiken, mahonie of essenkist. Ook een tal van rouwcentra mogen wij tot onze vaste locaties rekenen zoals Monuta Langehorst Memoriam, rouwcentrum Waterweg, rouwcentrum Silentium in Rotterdam.


Zorg en toewijding tijdens een uitvaart staat bij ons hoog in het vaandel. En als er een overlijden plaats vindt, belt u ons op en zorgen wij dat de uitvaartverzorger of uitvaartleider een afspraak met u maakt om bij u thuis langs te komen voor de bespreking van de uitvaart en het opmaken van de rouwkaart.

Ons motto "Laat u laatste zorg onze zorg zijn"


Contactgegevens

Bezoekadres
Hongerlandsedijk 954
3201LW Spijkenisse

Postadres
Postbus 110
3200AC Spijkenisse

Telefoon: 0181-657360
Fax: 0181-657938
E-mail: info@abovouitvaart.nl
Web: www.abovouitvaart.nl

Abovo uitvaartzorg is ook te vinden op Uitvaartkaart.nl en Uitvaartsite.nl.

Tevens doet Abovo uitvaartzorg mee aan Uitvaartmarkt.nl, dé website waar nabestaanden kosteloos en vrijblijvend offertes van uitvaartondernemers met elkaar kunnen vergelijken.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE